O natiune nu poate fi niciodata distrusa de un razboi, de ocupatie straina, prin exterminare in masa, sau prin sclavie. Istoria ne demonstreaza acest lucru. In fata valurilor istoriei, o natiune este capabila sa se adapteze oricarei schimbari. Dar in secolul 20 a aparut o noua arma impotriva identitatii nationale: MULTICULTURALISMUL! O arma care s-a dovedit mai puternica decat o suta de razboaie.

Multiculturalismul este o teorie sociala marxista care pune semnul egalitatii intre toate popoarele, culturile, rasele si religile. Adeptii multiculturalismului nu acorda niciodata prioritate culturii unui popor in propia sa tara. Teoretic ei militeaza pentru egalitatea culturilor, dar practic cultura majoritatii nu e privita ca find la fel de importanta precum cultura minoritatilor, sunt impotriva oricarei forme de discriminare: homofobie, rasism, xenofobie, dar la randul lor discrimineaza majoritatea.

Un exemplu ar fi interzicerea simbolurilor crestine in scolile din Marea Britanie, deoarece se considera ca elevii musulmani s-ar putea simti jigniti. Dar acestia sunt lasati sa-si aduca la scoala pumnale ritualice cu ocazia unor sarbatori islamice. E ignorat faptul ca elevii crestini s-ar putea simti insultati de asta sau ca musulmanii sunt violenti si nu e sigur pentru ceilalti sa fie in preajma lor cand au cutite. Sunt mii de astfel de exemple de discriminare impotriva unui popor in propia tara peste tot in UE si SUA. In Romania este bine cunoscut faptul ca tiganilor le este permis orice iar daca romanii indraznesc sa deschida gura sa spuna asta, sunt catalogati extremisti, intoleranti, rasisti, etc.  

Desi multiculturalismul nu se prezinta ca o ideologie politica, el practic este o doctrina politica cu radacinile infipte in comunism. Multiculturalismul promoveaza de fapt dictatura minoritatilor. Adeptii acestei ideologii lupta pentru drepturile minoritatilor, care sunt considerate de ei tot timpul discriminate. Mereu se cer cat mai multe drepturi pentru minoritatile: sexuale, etnice, religioase, rasiale, etc, dar drepturile majoritatii, cele ale natiunii, sunt ignorate. Cultura nationala si patriotismul sunt distruse de dragul unor minoritati cu o cultura inferioara.

Toate acestea sunt bine ascunse in spatele tolerantei, diversitatii, drepturilor omului si mai recent a “civilizatiei europene”. Astfel oricine se opune multiculturalismului este considerat un inapoiat, incuiat, extremist si plin de ura la adresa minoritatilor pasnice (cum ar fi tiganii, arabii sau negrii). Faptul ca unele minoritati comit mai multe infractiuni (impotriva majoritatii de cele mai multe ori) decat majoritatea, iar unii ii mai numesc pasnici, neintelesi si discriminati pe infractori, ar trebui sa ne puna pe ganduri. Politia nu mai are dreptul sa faca statistici pe baza etniei sau a rasei cuiva, pentru ca este considerat ca find rasist, dar asta nu face decat sa ascunda adevarul de majoritate, nu cumva sa afle ca minoritatile pe care sunt invatati sa le apere, nu dau doi bani pe tara lor.

Scopul final al multiculturalismului este distrugerea raselor, popoarelor, natiunilor, religilor si culturilor. Acest lucru se obtine prin slabirea culturii dominante intr-un stat si amestecarea ei cu celelalte culturi, promovarea cuplurilor si famililor mixte, atacarea religiei dominante (un factor de unitate), instaurarea dictaturii minoritatilor si discriminarea celor care lupta impotriva multiculturalismului. Astfel se obtine o masa de oameni fara identitate, cultura si un sistem moral. O adunatura de oameni usor manipulabili de fortele noii ordini mondiale. O intreaga societate este indoctrinata sa renunte la mandria nationala, sa le fie rusine de originile lor, sa renunte la religia lor si sa ii trateze pe minoritari ca pe niste zei. Multiculturalismul este aplicat de la nivel de scoli, companii si cartiere pana la nivel de orase si natiuni. Copiii sunt spalati pe creier de la o varsta frageda si convinsi sa creada intr-o minciuna, intr-un mit multicultural, ei la randul lor isi vor invata copiii la fel.

Astfel, o natiune este distrusa din interior iar valori vechi de mii de ani, mostenite de la stramosi, secole de lupta pentru Dumnezeu, Neam si Tara, sunt aruncate la gunoi. La prima vedere multiculturalismul pare ceva avansat, superior culturii nationale si culturii minoritatilor luate separat. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Cu totii savuram o halba de bere, un pahar de suc, o cana de lapte, o cana de ceai, o cana de cafea. Toate au gustul lor specific si calitatile lor. Dar daca amestecam berea cu sucul, laptele, ceaiul si cafeaua, va iesi o combinatie care ne intoarce stomacul pe dos. La fel si in cazul religilor, raselor, popoarelor si culturilor. Toate trebuie respectate, dar acasa la ele, nu in acelas loc, amestecate. Caci asta are efecte periculoase asupra sanatatii unei natiuni.

Oricine tine la tara, la valori, la cultura si religie, trebuie sa se opuna multiculturalismului oriunde ar aparea aceasta infectie. Pentru ca mandria nationala nu inseamna intoleranta si rasism, ci executarea unei datorii sacre cu care ne-am nascut.