Noile modele Mercedes SUV atrag atenția iubitorilor mărcii nu doar prin dotări ci și datorită eficienței, a stilului aparte și a inovațiilor tehnice instalate. Dacă te gândești să achiziționezi un vehicul pentru tine sau firma ta, o idee excelentă este să alegi automobile Mercedes rulate.

Vizitează o  reprezentanță auto rulate Timișoara și bucură-te de prețuri excelente. Vehiculele rulate sunt atent verificate, sunt prezentate în stare tehnică și estetică perfecta.  Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz îți pune la dispoziție o ofertă variată de vehicule rulate din care poți alege modelul preferat.  La Arad, Suceava, Timișoara, Deva sau Sibiu, Auto Schunn te așteaptă cu vehicule rulate de calitate, fiabile și robuste, gata de livrare.

Unul din cele mai admirate modele este Mercedes-Benz GLE 500 4M AMG Active Exclusive Command drive+. Redus la 47.433 euro fără TVA de la prețul inițial de 116.263 euro, este alegerea perfectă pentru cei care își doresc o mașină puternică. Forța motorului de 455 cp, cu capacitate cilindrică de 4663 cmc este impresionantă.

Modelul Mercedes-Benz GLE 500 are o caroserie sportive, cu linii trasate dinamic iar interiorul emană confort și stare de bine. Fabricat în 2017, acest vehicul are un rulaj de 315.000 km, fiind verificat perfect de către specialiștii de la Auto Schunn, pentru a fi comercializat în stare perfecta tehnic și estetic.

Motorul acestui SUV puternic are un consum de carburant de 10.2 l/100 km, iar dotările pentru siguranță îi sporesc fiabilitatea. Beneficiezi de linia exclusive AMG exterior, cu trapă panoramică și sistem de iluminare inteligent cu LED. Interiorul tapițat cu piele maro și neagră are ornamente asortate lucioase, fiind pus în valoare de sistemul de sonorizare Harmann Kardon și climatizarea care sporește gradul de confort. Scaunele încălzite, ionizarea aerului din habitaclu, sunt menite să transforme orice călătorie cu acest SUV într-o experiență de neuitat.

Mercedes-Benz GLE 350 Coupé d 4Matic AMG Comand Pano AIRMATIC este un alt model de autovehicul rulat, disponibil la Auto Schunn. Caroseria vopsită într-o nuanță argintie atrage toate privirile. Rulajul de doar 39.000 km, aspectul impecabil și starea tehnică perfecta fac din acest vehicul o alegere potrivită atunci când cauți mobilitate, confort și dinamism. Prețul acestui vehicul, de 55.990 euro fără TVA este redus de la 88.905 euro, preț inițial.

Interiorul este accesorizat cu tapițerie de culoare bej Ginger, cu ornamente din lemn de frasin maro iar plafonul este acoperit cu stofă alba Porcelain. Confortul scaunelor climatizate din față este completat de volanul îmbrăcat în piele fină Nappa.

Fabricat în 2017, acest model Mercedes dezvoltă o putere de 258 cp, având o capacitate cilindrică de 2987 cmc. Fiecare deplasare este efectuată în siguranță beneficiind de dotările speciale de siguranță: sistem de amortizare adaptativ, asistență unghi mort, pachet oglinzi rabatabile, răcire optimizată a sistemului de frânare.

Dotările tehnice superioare și aspectul estetic impecabil sunt doar două din avantajele acestui model Mercedes.  Parcarea în siguranță grație camerei video pentru deplasare în marșarier este completată de asistența la parcare. Conectivitatea este sporită prin integrarea smartphone-ului în sistemul de comunicare pentru a oferi celui de la volan informații esențiale despre trafic, indicații de navigație și chiar acces la agenda telefonică. Asistentul adaptiv pentru faza lunga Plus este completat de un sistem inteligent de iluminare cu LED și oglinzi exterioare rabatabile electric, pentru o vizibilitate excelentă chiar și în cele mai dificile condiții de drum.

Filtrul de particule Diesel, sistemul de monitorizare a presiunii și instalația de climatizare ultramodernă ajută conducătorul auto să transforme experiența la volan într-o călătorie cât mai agreabilă.

Autovehiculele rulate sunt capabile de performanțe tehnice deosebite, iar modelele cu dotări speciale de confort și siguranță sunt recomandate celor care își doresc un vehicul stabil, fiabil, sigur și comod de condus.