Desi nimeni nu le dadea nicio sansa la inceputul relatiei, iata ca Bianca Dragusanu chiar va face pasul cel mare alaturi de actualul ei logodnic, Victor Slav. Acestia se vor casatori civil chiar luna urmatoare, pe data de 24 august.

“Bianca si Victor se vor cununa civil la sfarsitul lunii august. Probabil au zis ca nu mai are rost sa tot amane, poate in toamna vor face nunta. Bianca e stresata, emotionata, e in pregatiri… nu-i vine sa creada ca mai e asa putin pana va spune “Da”. Numara zilele… Nu stie cu ce sa se imbrace… stii cum e cand te mariti… Cred ca va purta o tinuta facuta de ea. Era in cautare de domnisoare de onoare. Parca spunea de Daniela Crudu, de Vica… inca nu era sigura nici ea care vor fi domnisoarele de onoare. Bianca a trecut si prin momente grele in perioada in care s-a tot scris despre bataile ei, despre relatia cu Coco Paun, iar Slav a fost langa ea. A scos-o din depresie. Victor o iubeste mult pe Bianca. Sunt fericiti impreuna. Ei isi organizeaza cununia civila, vor sa faca ceva restrans”, au spus prieteni din anturajul celor doi, pentru WOWbiz.

Insa Bianca si-ar putea transforma cununia religioasa intr-o adevarata afacere, deoarece i s-au oferit 100.000 de euro pentru drepturi exclusive de televiziune.

„Este adevărat că am avut multe oferte, la care încă mă mai gândesc. Nu fac din nunta mea un prilej de a obţine bani, dar dacă voi considera că este pentru binele nostru să semnăm vreun contract de exclusivitate, probabil că o vom face. Eu nu îmi vând nunta pentru vreo sumă anume, aşa cum au înţeles unii”, a declarat Bianca.