Chiar daca nu mai erau casatoriti de ceva vreme, Romanita si Adrian Iovan se intelegeau bine. Vestea ca Adrian a murit a intristat-o foarte mult pe Romanita Iovan si a facut-o sa isi aduca aminte de povestea lor de dragoste.

„A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum. Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară… În uniforma de aviator era foarte sexy.

Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obişnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare – când pasagerii urcă treptele avionului – şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îţi dă siguranţă şi căldură. E foarte important.

Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în Bucureşti. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieşit acest copil minunat (Albert – n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viaţa”, a povestit Romaniţa pentru ziarul Ring.