Oana Radu, fosta concurenta in cadrul show-ului „Vocea Romaniei”, a participat la concurs cat inca avea multe kilograme in plus. Vedeta cantarea atunci pente 100 de kilograme si devenise obsedata de faptul ca era supraponderala.

Din fericire, artista s-a pus pe slabit si a reusit sa dea jos aproximativ 50 de kilograme, insa nu vrea sa-si aminteasca de perioada in care era putin mai plinuta.

„Acum am 59-60 kilograme. Nu am mai slabit pentru ca am descoperit dulciurile fara zahar care nu slabesc, dar te ajuta sa stagnezi. Le mananc ca sa simt gustul a ceva ce nu pot avea pentru ca mie imi plac dulciurile foarte mult si a trebuit sa renunt la ele. Mi-e frica sa nu ma ingras, dar sunt atenta. As vrea sa mai slabesc 10 kg pentru ca sunt scunda.

Am vrut sa pun inel gastric, insa n-am avut bani. Am vrut chiar sa imi vand casa pentru asta, dar am zis: ce fac, aleg calea usoara?! Nu fac asta niciodata. Trebuie sa muncesti cu adevarat pentru a obtine ce iti doresti. Am cateva vergeturi pe burta, dar le voi rezolva cu laser. Mi se pare ca am fata foarte grasa si ca am gusa”
a spus Oana la ProTV.