Antonia are doar 22 de ani, insa este o femei implinita, are o fetita, Maya, si un sot care o sustine in tot ceea ce face!Dragobetele a fost pretextul ideal pentru a-i pune cateva intrebari indiscrete Antoniei!Tanara artista si-a deschis sufletul fata de noi si ne-a dezvaluit cateva lucruri interesante despre viata personala!Afla din interviul de mai jos ce reprezinta iubirea pentru Antonia, ce calitati au facut-o sa se indragosteasca de Vincenzo, ce zi a ales pentru a aniversa relatia, care a fost cel mai important moment al relatiei lor, cat de mult s-a schimbat de cand este mamica, ce surprize pregateste pe plan muzical si muuulte alte lucruri interesante, in exclusivitate !Enjoy!!!

Buna Antonia!Ce mai faci?

ANTONIA: Biiiiine Ma impart intre lucrul in studio pentru inregistrari, concerte si familie. Am o viata destul de activa care ma tine in priza non stop.

Pentru ca se apropie Dragobetele am vrea sa aflam mai multe despre viata ta sentimentala!Ce reprezinta pentru tine iubirea?

ANTONIA: Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poti avea pentru cineva; e feeling-ul acela placut ca alaturi de cel drag, poti sa faci orice Acum alaturi de Maya, decopar un alt gen de iubire si e wow.

Traiesti de cativa ani o poveste frumoasa de dragoste cu italianul Tanara artista si-a deschis sufletul fata de noi si ne-a dezvaluit cateva lucruri interesante despre viata personala!, care iti este si sot!Ce calitati ale lui te-au facut sa te indragostesti de el?

ANTONIA: Bunul simt si rabdarea sunt calitati care l-au facut pe Vicenzo foarte atractiv in ochii mei. Fireste are si alte calitati minunate, insa pentru mine conteaza mult ca omul de langa sa ma sprijine si sa fie familist.

Ce zi ati ales pentru aniversarea relatiei voastre si de ce?

ANTONIA: Multi ani am trait in SUA unde ziua de 14 feb, Valentine’s Day e sarbatorita cu mare fast. Insa in Romania am descoperit si Dragobetele asa ca eu si Vincenzo incercam sa facem din fiecare zi un moment special in doi.

Care a fost cel mai important moment al relatiei voastre de pana acum?

ANTONIA: Cred ca nasterea Mayei. Un copil te schimba mult si te face sa iti schimbi prioritatile.

Te simti o persoana implinita?

ANTONIA: Sunt inca foarte tanara si mai am multe de facut Am o familie frumoasa si o cariera, deci sunt un om fericit. Insa clar imi doresc sa evoluez si sa dovedesc ce pot muzical.

Care sunt primele cuvinte pe care vi le spuneti dimineata?

ANTONIA: “Hey” sau “Neatza” depinde de dispozitie

Cum arata o seara romantica in viziunea ta?

ANTONIA: Un film vechi la mine in sufragerie si o stica de vin, sunt ingredientele perfecte.

Care a fost cadoul cu care te-a surprins cel mai mult?

ANTONIA: Stiu ca toate lumea spune asta, insa toate cadourile pe care le primesc imi plac.Cei din familie stiu exact ce imi place deci asta imi cumpara, iar cadourile de la fani sunt speciale. Am o fana care imi face tablouri.

Cat de mult te-ai schimbat de cand esti mamica?Cum erai inainte si cum esti acum?

ANTONIA: Maya m-a schimbat mult; sunt mai responsabila iar ea este prioritatea no 1. Insa cand nu sunt cu ea, sunt la fel de copilaroasa.

Ce face fetita ta Maya?Reusesti sa fii si artist si mama in acelasi timp?

ANTONIA: Maya creste. Incerc sa le imbin pe amandoua si, cu putin ajutor reusesc.

Cel mai mare vis pentru 2012 este…

ANTONIA: O piesa de NO 1.

Un sfat pentru adolescentii indragostiti!

ANTONIA: Sa va iubiti la fel de mult!!!

Ce surprize pregatesti pe plan muzical?

ANTONIA: In acest moment, lucrez cu mai multi producatori pentru noul single pe care la inceput de primavara o sa il auziti pe radio.