Reprezinta locul in care foarte multe persoane lucreaza si unde se petrec numeroase intamplari amuzante. Este vorba despre fabrici si cele mai bune bancuri cu fabrici va vor fi prezentate in randurile care urmeaza.

1. Directorul unei mari fabrici le propune angajatilor sai sa lucreze zilnic cu o ora mai mult fata de programul obisnuit pentru ca este necesar ca productivitatea sa creasca. Dupa ce face aceasta propunere isi intreaba angajatii daca sunt de acord.Ionescu raspunde: Pentru marirea profitului companiei, eu propun sa lucram cate 10 ore in fiecare zi.Vine randul lui Popescu: Eu propun sa lucram cate 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cu pasi repezi la nivelul si profitul concurentei.Vasilescu isi exprima si el parerea: Ba am putea sa lucram chiar 16 ore pe zi, este obligatia noastra sa ne facem datoria.Ghoerghe intervine si el: Eu propun sa nu mai plecam deloc acasa. Acasa riscam sa ne intalnim cu sotiile si riscam sa se nasca niste idioti precum Ionescu, Popescu si Vasilescu.

2. Un barbat viziteaza o fabrica in cadrul careia se confectionau diferite produse din latex. Prima data a observat o masinarie care producea biberoane care scotea un fasait si un pacanit.- Fasaitul acesta este, de fapt, cauciucul pe care il injecteaza, iar pacanitul reprezinta intepatura din varf.La o mica distanta se afla sectia producatoare de prezervative. Aici se auzea un zgomot infernal, asemanator celui din sectia de biberoane, insa tanarul nu intelegea de ce, pe langa fasaitul caracteristic injectarii cauciucului, se aude si pacanitul specific inteparii acestuia, si isi intreaba ghidul:- Bun, am inteles de ce face “fssss”, insa nu inteleg de ce se aude si “pac”.- Aparatul lucreaza in stilul celui de produs biberoane, iar la cel de al patrulea prezervativ face cate o gaura.- Asta e culmea. Cum sa gauriti prezervativele?- Pai, cum sa nu, aduce profit afacerii cu prezervative.

3. Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fiecare fabricile cu un ceas performant.In America programul ceasului arata cam asa:Ora 8:00 Cucu-cucu, bine ati venit la lucru!Ora 12:00 Cucu-cucu, e vremea pentru pauza de lucru!Ora 17:00 Cucu-cucu, pe ziua de azi s-a terminat lucrul!In Japonia programul e cam asa:Ora 8:00 Cucu-cucu, sunteti deja la lucru?Ora 12:00 Cucu-cucu, continuati lucrul!Ora 17:00 Cucu-cucu, s-a terminat lucrul!Ora 20:00 Cucu-cucu, plecati de la lucru!In Romania:Ora 8:00 Cucu-cucu, a venit cineva la lucru?Ora 12:00 Cucu-cucu, a inceput careva lucrul?Ora 16:00 Cucu-cucu, mai este cineva la lucru?

4. Intr-o buna zi, proprietarul unei importante fabrici de mezeluri isi ia fiul pentru a-i arata cum se conduce afacerea familiei. Acesta insa nu prea era atent la explicatiie tatalui, asa ca tatal incearca sa il impresioneze aratandu-i o masina de 10 milioane de euro in care, daca bagi un porc pe o parte, pe cealalta va iesi un carnat. Fiul nu este deloc impresionat si isi intreaba tatal.- Auzi, daca e asa smechera fabrica, unde e faimoasa masina?- Acasa, e ma-ta!

5. Un reprezentant al fabricii Coca Cola se prezinta la un preot:- Parinte, iti dau peste 1000 de euro daca in timpul slujbei zici “coca cola noastra cea de toate zilele”.Parintele nici nu vrea sa auda de asa ceva si refuza din start propunerea.- Iti dam 20000 atunci.Parintele tot refuza.- 1 milion de euro parinte!Parintele refuza din nou.- Mai parinte, ia zi cinstit, cat iti dau cei de la fabrica de paine sa spui painea noastra cea de toate zilele?

6. O fabrica de cremwursti explodeaza. Un cremwurst este proiectat pana in cer. Sfantul Petru il gaseste insa nu stie ce reprezinta. Merge din inger in inger pentru a-i intreba insa nici acestia nu stiau cu exactitate ce era acela. Intr-un final, ajunge la Fecioara Maria. Aceasta se uita ciudat la cremwurst si exclama:- Sfinte Petru, habar nu am ce este acesta, insa exista posibilitatea sa fie Sfantul Duh.

7. Patru prieteni, toti proprietarii unor fabrici de bere, se intalnesc la un restaurant pentru a discuta. Proprietarul Bergenbier isi comanda o bere Bergenbier, cel de la Stela Artois isi comanda o bere Stela Artois, cel de la Tuborg isi comanda o bere Tuborg, iar proprietarul de la Ciucas isi comanda o apa minerala. Ceilalti trei raman surprinsi:- De ce ti-ai comandat apa minerala?- Pai, daca nimeni nu bea bere.

8. Intr-o zi, presedintele face o vizita unei fabrici. Foarte incantat, directorul fabricii ii face presedintelui cunostinta cu cei mai buni dintre angajati. Presedintele ii spune:- Eu am venit sa ma intalnesc cu Ghoerghe de la scularie.Directorul ramane foarte surprins:- Vai, il cunoasteti pe Gheorghe de la scularie?- Da, suntem foarte buni prieteni.Directorul il cheama pe Gheorghe care sta de vorba cu presedintele pentru cateva ore. Dupa plecarea presedintelui, directorul fabricii il intreaba pe Gheorghe:- Mai Gheorghe, de unde te cunoaste pe tine presedintele tarii.- Pai, stiti, eu sunt prieten cu foarte multa lume. Chiar si Papa ma cunoaste.- Eh na, du-te ma de aici ca nu te cred.- Daca nu ma credeti, mergem impreuna la Vatican.Pentru a se convinge, directorul fabricii accepta sa mearga cu Gheorghe la Vatican. Nimerind chiar in timpul slujbei, Gheorghe ii spune sefului sau:- Asteptati aici, eu o sa ma duc langa Papa la balcon si o sa va fac cu mana de acolo.Gheorghe se duce la balcon, se imbratiseaza cu Papa si isi saluta directorul. Pe langa acesta trece un grup de turisti care exclama:- Vai, cu cine oare se imbratiseaza Gheorghe de la scularie?

9. Directorul unei mari fabrici venea la munca in fiecare zi cu masina de serviciu. In momentul in care ajungea la poarta, bariera de aici se ridica si portarul ii dadea “Buna ziua”.- Buna dimineata, domnule director. Sa traiti.Intr-o dimineata insa, ca sa mai scape putin de stres, directorul se hotaraste sa vina la munca pe jos. Ajuns in dreptul barierei, portarul striga in gura mare:- Ce faci ba fraiere, nu mai esti director?

10. Bula lucra la fabrica de biscuiti. Intr-o buna zi, tovarasul viziteaza fabrica pentru a gusta un nou produs. Foarte incantat, incepe sa strige catre angajati.- Biscuti, tovarasi!La care Bula incepe sa scandeze:- Bis-cu-im! Bis-cu-im! Bis-cu-im!