Un nou scandal, alte personaje. De aceasta data este vorba de Bianca Brad, care il acuza pe Catalin Maruta de neseriozitate. Bianca a fost invitata la emisiunea lui Catalin in urma cu cateva zile, insa se pare ca prezentatorul nu a fost tocmai cinstit ce aceasta, si in loc sa vorbeasca despre planurile vedetei de vacanta, acesta i-a pus intrebari foarte personale despre sotul ei, aflat acum in S.U.A, in inchisoare.

„Sunt încă siderată de ce s-a întâmplat ieri, în emisiune. Când am fost invitată, mi s-a spus că vom vorbi despre vacanţă şi despre ce proiecte am în derulare… De aceea am şi anunţat participarea în emisiune, aşa cum am anuntaţ-o…si de aceea am si ales o ţinută în spiritul vacanţei de vară… Nu pot să cred că am luat aşa o plasă şi că au abordat iar subiectul pe seama căruia dadusem deja un interviu, în urmă cu o lună, când am spus clar că este ultima oară când mai vorbim despre asta! Mai mult decât atât: discuţia nu le-a fost indeajuns- NU! Au mai şi arătat, la nesfârşit, imagini care sfidează demnitatea, respectul şi bunul simt” a scris Bianca pe Facebook.

Mai mult, Bianca i-a trimis un mesaj si reporterului care a invitat-o in emisiune: „M-ai mintit cu nerusinare (spunându-mi că în emisiune vom vorbi despre vacanţă şi despre proiectele mele), te-ai folosit de bunul meu simt, m-ai pus într-o situatie dificila faţă de copilul meu pe care încerc să-l apar de oameni ca tine/ca voi si mi-ai înşelat încrederea pe care ţi-am acordat-o… ceea ce însă, probabil ca nu are valoare pentru tine. Luca a fost răvăşit de fotografiile pe care le-ati postat cu tatăl lui, fiind luat prin surprindere deoarece eu îi spusesem ca se vor arăta pozele din vacanţă. Regret că nu am plecat din emisiune, pentru ca asta aţi fi meritat. Singurele motive care m-au făcut să rămân, au fost acelea ca, in egala masura – m-a blocat nerusinarea voastra, sperând în acelasi timp ca se va schimba subiectul si se va reveni la cel stabilit anterior si, culmea!, mi-a pasat de voi, nevrând să vă pun într-o situatie jenantă..”

Nici Catalin nu s-a lasat mai prejos si a raspuns acuzatiilor Biancai, tot prin intermediul Facebook-ului: „Sunt sincer uimit de declaratia facuta pe Facebook de Bianca Brad , invitata mea de ieri. Bianca, tu ai acceptat intial sa vii in emisiune sa abordam subiecte legate de proiectele profesionale si sa discutam despre problemele pe care le intampini in viata personala, asta dupa ce acum o luna ai acceptat sa vorbesti in exclusivitate pentru emisunea mea despre arestarea logodnicului tau. Inainte de emisiune probabil ca perspectiva de a trata aceleasi subiecte sensibile in direct te-a speriat, iar eu am inteles asta. Noi doi am stat de vorba la machiaj si am convenit ca, pentru a te simti tu mai confortabil, in emisiune sa nu spunem direct ca sotul tau este arestat si trimis intr-o inchisoare din America pentru trafic de arme. In discutia noastra din live eu am respectat rugamintea ta. M-am referit la sotul tau ca la o persoana “plecata in SUA” cu treaba si am pus toate intrebarile pe un ton vag si ocolit. Nu am facut niciun moment referire directa la situatia reala a sotului tau. Iar dupa emisiune, toate titlurile din presa faceau referire la ce femeie puternica esti. Ma dezamageste reactia ta de pe Facebook, pentru ca nu este sincera si mi se pare total nedreapta atitudinea pe care o ai! Si sincer sa fiu, credeam ca ne-am despartit in conditii de prietenie, mai ales ca m-ai rugat dupa emisune sa fac si poze cu prietena care te insotea”.