“Buna ziua!

Ma numesc Ionela si sunt dintr-un orasel din judetul Hunedoara. Imi place mult acest site, si urmarind saptamana de saptamana la acesata rubrica tot felul de sfaturi utile celor ce v-au scris, am decis sa ma confesez si eu cititorilor despre ceea ce am pe suflet.

Incep prin a spune ca locuiesc intr-un apartament, parintii mei au divortat cand eu aveam 9 ani, iar mama a cam luat-o pe cai gresite.

Nu am decat 17 ani si ma lupt cu o multime de probleme. Dupa ce mama s-a lasat de alcool, a cunoscut un barbat, pe J., cu care dupa luni de relatie s-a mutat cu noi in casa.

Si asa am ajuns eu sa fiu violata de catre iubitul mamei mele….

La cateva saptamani dupa ce s-a mutat cu noi in casa, incepusem sa observ ca sunt privita atunci cand ies dezbracata de la dus. Pana atunci fuseseram doar eu cu mama, si mai imi uitam prosopul uneori in camera.

La inceput am crezut ca sunt paranoica, insa, intr-o seara, mama a sunat sa spuna ca mai ramane o noapte la matusa mea, deoarece aceasta nu se simtea prea bine. Mama are un suflet foarte bun, dar in acelasi timp este uneori naiva.

Si atunci s-a intamplat totul… eram in camera mea si ma uitam la computer pe Facebook, cand J. intra in camera la mine si se aseaza pe pat. Mi s-a parut ciudat ca intra la mine in camera. Cand l-am intrebat ce face, m-a rugat sa vin langa el sa-mi spuna ceva despre mama. Apoi…..greu sa descriu ce a urmat: si-a infipt mainile in parul meu, m-a intors, m-a dezbracat si m-a violat….apoi m-a lasat acolo, pe jos…cu amenintarea ce inca imi rasuna in urechi: “ Daca ii spui ceva lu` maica-ta, te omor si pe tine si pe ea”.

De-atunci a trecut aproape o luna, nu s-a mai atins de mine, am incercat sa fac tot posibilul sa nu raman singura acasa cu el…insa nu-i pot spune mamei..e parca nebun omul asta, daca se intampla ceva cu mama mea? Si asta nu poate ramane asa, sunt disperata, uneori imi vine sa ma sinucid, insa nu vreau sa-mi las mama in mainile unui asemenea om.

Nu stiu ce sa fac, cui sa ma adresez! Astept sfaturile voastre si multumesc ca ati citit despre problema mea!”