Cea mai faimoasa familie a Americii este din nou pe ecranele noastre – si este aproape ca si cum nu a trecut timpul. In timp ce Kim si familia ei si-au luat ramas bun emotionant de la Keeping Up with the Kardashians pe E! in 2021, s-au intors cu un serial sclipitor, actualizat (numit pur si simplu The Kardashians ), pe care acum il puteti reda in flux pe Hulu.

Serialul a fost descris ca o trimitere  in viata faimoasa si celebra Kardashian, precum si o sansa „de a dezvalui adevarul din spatele titlurilor”, dar pana acum primele doua episoade ne arata mai mult din ceea ce deja stiu. Vedem relatia lui Kourtney cu Travis Barker inflorind, Kim navigheaza in viata de familie in timp ce este separat de Kanye West, iar Khloe il tine pe Tristan Thompson la o distanta sanatoasa. Dar pentru ca familia Kardashian este in mod constant in prima pagina a ziarelor, nu prea pare ca asistam la ceva nou.

In orice caz, noua iteratie Hulu este spectacolul perfect pentru superfanii Kardashian care doresc sa priveasca mai atent unde se afla familia acum si cum isi conduc afacerile, punctat, desigur, de interactiunile clasic amuzante dintre surori. Pentru mai multe acceseaza ivip.ro si afla mai multe despre familia Kardashian.

Inca ai toata familia, doar ca nu toata o data

Sotii Kardashian au explicat in mai multe interviuri de presa care au dus la premiera noului lor spectacol ca iteratia Hulu se va concentra mai mult pe ceea ce fac surorile individual, mai degraba ca unitate. Episoadele de o ora urmaresc fiecare membru al familiei (in mod normal, Kim, Kourtney, Khloe si Kris – pana acum surorile mai mici Kylie si Kendall Jenner nu sunt chiar atat de indreptate si centrale in serial) pe parcursul rutinelor zilnice care includ intalniri de afaceri, petreceri de nastere si intalniri cu pranzul cu sora la salata Cobb., de asemenea vezi pe ivip.ro mai multe despre familia Kardashian.

Sunt multe scene cu Kim Saturday Night Live 

Oricine se afla in sala de editare The Kardashians stie ce face. Primele doua episoade ale serialului o arata pe Kim acceptand oferta de a gazdui Saturday Night Live, urmata de pregatirea ei pentru noaptea cea mare. O vedem stresandu-se din cauza monologului ei si consultand-o pe sotul ei instrainat, Kanye West, pentru sfaturi (ea sustine ca chiar s-a gandit sa renunte la cariera muzicala pentru a fi stilistul cu norma intreaga al lui Kim).

Desigur, stim cu totii la ce duce asta: prima data cand Kim isi intalneste acum iubitul IRL, comediantul Pete Davidson. (Perechea si-a impartasit primul sarut pe care sa-l vada toata lumea in timpul unei scenete pe tema lui Aladdin in timpul episodului de anul trecut). Dar fanii nu ar trebui sa se astepte sa vada inca o cameo Davidson – Kim a confirmat ca nu a aprobat sa fie prezentat in timp ce camerele rulau in timpul repetitiilor SNL.

„Nu am filmat cu el. Si nu ma opun. Pur si simplu nu este ceea ce face el”, a spus ea pentru Variety . „Dar daca avea loc un eveniment si el era acolo, nu le-ar spune camerelor sa scape. Cred ca as putea filma ceva cu adevarat interesant, dar nu ar fi pentru sezonul acesta.”

Vedem cea de-a doua sarcina a lui Kylie Jenner

In timp ce Kylie a fost faimoasa in legatura cu prima ei sarcina cu fiica Stormi (pe care o impartaseste cu rapperul Travis Scott), familia Kardashians o vad pe sora cea mai mica aratand cu mandrie a doua ei umflatura de copil, in timp ce era acasa si la serviciu, cu familia ei cinstindu-se. in fiecare moment. Ceva ce cu siguranta nu vom afla urmarind? Numele fiului ei, pentru ca nici macar Kylie Jenner inca nu a confirmat despre ce este vorba.

Da, Khloe vorbeste despre Tristan

In primele doua episoade, Khloe pare sa dezbata inca ce rol ar trebui sa joace Tristan Thompson in viata ei. Cu siguranta il doreste ca tata pentru fiica lor, True, dar nu pare dornic sa le reaprinda dragostea.

“In acest moment, Tristan si cu mine suntem doar prieteni. Imi place relatia pe care o avem, dar cel mai mare obiectiv este sa fiu mama pentru frumosul meu inger True”, spune ea in timpul emisiunii.

Exista tone de scene cu #Kravis PDA

Prada apuca. Sesiuni de makeout in curtile strainilor in timpul vanatorii de case. Frecari intense ale spatelui la masa. Kourtney Kardashian si logodnicul ei Travis Barker ofera totul in acest sezon. Cand cei doi nu sunt lipiti de sold, ei planuiesc cum sa-si imbine treptat familiile. Vedem chiar si scapari ale lui Barker care isi planuieste propunerea lui octombrie catre cea mai mare sora Kardashian.