Un ruj de buze “nude” sau mai nepretentios spus “natural“, este ca si cand ti-ai gasi perechea perfecta de jeansi. Orice reprezentanta cocheta a sexului feminin care se respecta ar trebui sa aiba cel putin un astfel de ruj. Cand spui ruj natural, problema este ca acest cuvant poate imbraca 1000 de semnificatii si mai ales 1000 de nuante. Iata un un review al celor mai bune rujuri in culori naturale impreuna cu recomandarea din buticul nostru.

1. BENEFIT LADY’S CHOICE FULL-FINISH LIPSTICK ($18.00)

Daca dai peste el in magazinele din afara sau in rafturile virtuale cumpara-l. Este un ruj ultra cremos cu putin luciu glossy doar atat cat trebuie. Acopera foarte bine si hidrateazaa buzele. Acesta este genul de ruj care merge perfect cu o pereche de smokey eyes.

2. Guerlain Beige Mousseline Kiss Kiss Strass Lipstick

Noua gaselnita, Kiss Kiss Strass este un ruj natural ultra stralucitor cu glitere dar de bun gust si cu o textura ultra delicata asa cum ii sta bine unui brand de calitate precum Guerlain. Se pare ca stralucirea de cristal a acestui ruj de buze este datorata microparticulelor de cristal introduse in formula produsului pentru a-i intensifica stralucirea perlata. Daca esti genul de pesoana caruia ii place sa puna accentul pe buze, Kiss Kiss Strass Lipstick va fi piesa de rezistenta a machiajului.

3. GUERLAIN GALIA (#03) ROUGE G LIPSTICK

Al treilea loc in clasament este detinut tot de un ruj apartinand aceluiasi brand. Este vorba de Rouge G Lipstick nuanta 03– un titlu sugestiv daca ma intrebati pe mine.

De aceasta data produsul are o textura lucioasa dar fara particule de sidef si o delicioasa tenta de oranj ca si pigment care este foarte greu de descris intrucat este combinatia perfecta intre roz si piersica.

4.KORRES #13 NATURAL PINK GUAVA LIPSTICK ($22.00)

Un brand de care eu personal nu am auzit dar probabil ca este destul de calitativ. Blogurile de beauty din afara descriu acest ruj drept avand o textura cremoasa si o excelenta acoperire aproape opaca. Prin urmare daca il intalnesti in rafturile magazinelor merita sa-i dai o sansa.

5. MAC CREME D’NUDE LIPSTICK ($14.00)

Cum era de asteptat, urmatoarele pozitii ale clasamentului sunt ocupate de rujurile de la M.A.C.Personal, intrucat pot sa ma pronunt si eu in acest caz, nu intotdeauna am fost satisfacuta de calitatea rujurilor care mi s-a parut ca oscileaza de la un produs la altul si de la o culoare la alta.

Creme Nude de la M.A.C are o textura cremoasa, aproape opaca cu putin accent de roz. Aceasta este insa o nuanta foarte deschisa de nude fapt care o face potrivita mai degraba pentru persoanele cu tenul ceva mai inchis la culoare, asta daca nu vrei sa arati, ma scuzati, ca un cadavru.

6. MAC FLESHPOT LIPSTICK ($14.00)

Este o nuanta de nude satinata foarte cremoasa si foate pigmentata dar foare pala si extrem de apropiata de nuanta pielii, fapt care o face aproape indetectabila. E mai degraba genul de produs “concealer lips” decat nuanta sexy de ruj pe care ai vrea sa o ai in poseta.

7. MAC MYTH LIPSTICK ($14.00)

Este o nuanta de ruj natural pal, o combinatie intre roz si piersica cu un finish satinat. In acest caz nuanta este ceva mai concentrata si conturata si nu necesita nici macar contur de buze.8. MAC VELVET TEDDY LIPSTICK ($14.00)Este culoarea de ruj natural pe care mi-o voi cumpara de la M.A.C eu stand foarte prost la acest capitol. Nuanta Teddy are o foarte buna putere de acoperire si o tenta naturala de roz care inveseleste orice machiaj. Prin urmare este foarte potrivita pentru a face fata unor perechi de ochi misteriosi si unui machiaj de seara.

8. SMASHBOX CHARMING PHOTO FINISH LIPSTICK ($22.00)

Daca te intalnesti cu acest ruj in Sephora nu te lasa indusa in eroare de descrierea “nude pink” Acest ruj nude are mai degraba tenta de bej combinat cu un semiton de oranj ceea ce il face foarte purtabil.