studio videochat Bucuresti

„Un produs profesional de vopsire a parului bazat pe o tehnologie acida” pare mai degraba o amenintare decat o promisiune pentru parul frumos. Daca nu stiai, pielea si parul au un PH acid. Pentru a deschide cuticula si a sterge culoarea din interiorul firului de par, produsele clasice de colorare bazate pe un PH alcalin agresau destul de mult podoaba capilara. Acum, gratie DIALIGHT, un nou produs lansat zilele trecute de L’oreal Professional parul nostru poate beneficia de un tratament gloss care ii ofera o stralucire deosebita fara ca structura lui sa fie afectata.

Spre bucuria companiilor cosmetice, cercetarile de marketing au demonstrat ca in Romania, procentul de par vopsit il intrece pe cel natural. Intrucat, am lucrat pentru o firma renumita in domeniu stiam ca o vopsea normala nu poate deschide mai mult de doua tonuri si o schimbare radicala a parului nu este posibila fara sacrificii mari pentru sanatatea parului. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca orice vopsea de par permanenta echivaleaza cu un angajament pe termen lung.

Astfel, am devenit adepta nuantatoarelor cunoscute in limbajul de specialitate drept „colorare ton pe ton”. Practic voiam doar sa intensific culoarea parului si sa ii confer putina stralucire. Dar, din nefericire minunea nu dura prea multe zile.

Toate nefericirile si problemele firului de par in general si al parului meu in special, provin de la cuticula, acea pelicula transparenta in care este pastrat pigmentul de culoare si care este formata din mai mute straturi asemanatoare unor solzi.

Odata ce cuticula incepe sa se deterioreze din diverse si nenumarate motive, parul isi pierde stralucirea, se deterioreaza la varfuri in timp ce culoarea naturala sau vopsita isi pierde din intensitate.

Cuticula are cel mai mult de suferit in urma sedintelor de vopsire a parului chiar si daca acestea se petrec intr-un salon de coafura. Pentru a schimba culoarea parului este necesara deschiderea cuticulei si acest rol revine de obicei amoniacului, si substantelor cu PH alcalin.

Aici intervine inovatia L’oreal Professional: PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de par din DIALIGHT actioneaza ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigiland-o si asigurand o stralucire nemaiintalnita.

Tratamentul Dialight este folosit numai in saloanele de coafura

Spre deosebire de o tehnologie alcalina ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pana la un ton si jumatate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorand fara sa sensibilizeze firul de par deja deteriorat.

Produsul este ideal pentru colorarea parului sensibilizat, datorita efectului de refacere a suprafetei fibrei capilare. In acelasi timp, este perfect si pentru femeile care doresc doar un plus de stralucire si luminozitate pentru parul lor, fara modificarea culorii naturale.

DIALIGHT nu conține amoniac si ofera o paleta variata de nuanțe pret-a-porter, pentru cele mai diverse preferințe. DIALIGHT este potrivita pentru individualizarea suvițelor (serviciul Suvite nuantate), pentru realizarea unei colorari de improspatare intre doua colorari permanente (serviciul Reimprospatarea culorii) si, nu in ultimul rand, pentru asigurarea un serviciu gloss atat pentru parul natural, cat si pentru cel deja colorat (serviciul Stralucire de durata).