The Witcher este una dintre cele mai asteptate premiere de pe Netflix pentru a inchide anul si poti incepe cu maratonul acestui serial din 20 decembrie. Aceasta poveste se bazeaza pe povestile scriitorului polonez Andrzej Sapkowski publicate la mijlocul anilor 1980 si transformate ulterior in benzi desenate si jocuri video.

Personajul principal al sagai este Geralt din Rivia, un vrajitor vanator de monstri cu abilitati fizice si psihice supranaturale, care fac din el o fiinta care poate lupta cu creaturi care l-ar putea depasi in putere.

Ceea ce vei vedea pe ecran are loc pe Continent, un loc in care oamenii, elfii, vrajitorii, gnomii si monstrii lupta pentru a supravietui.

Daca te pregatesti sa intri in lumea The Witcher, trebuie mai intai sa cunosti distributia acestui nou serial.

Geralt din Rivia (Henry Cavill)

Geralt este o vrajitoare vanatoare de monstri, asa ca multi il considera periculos. In copilarie a dezvoltat puteri psihice si mutatii fizice care l-au facut foarte puternic, agil, poate vedea in intuneric si corpul sau are o rezistenta ridicata la durere; tocmai parul lui este alb ca urmare a tuturor acestor mutatii.

Spre deosebire de alti vrajitori, Geralt are sentimente si asta face parte dintr-o problema, deoarece, in general, traieste in dilema de a proteja oamenii pe care ii iubeste si de a ramane in lupta in care este cufundat Continentul.

Ciri (Freya Allan)

Printesa Cirilla este nepoata reginei Calanthe. Ciri, asa cum este si ea cunoscuta, fuge din regat si reuseste sa ajunga in siguranta datorita lui Myszowor (Adam Levy), un druid care o protejeaza si devine confidentul ei.

In ciuda faptului ca a pierdut totul peste noapte, Ciri descopera o lume total noua si neasteptata, foarte diferita de viata regala. Spiridusul Dara este un alt dintre personajele cu care creeaza o legatura foarte puternica.

Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra)

Yennefer este o vrajitoare foarte puternica instruita la Academia din Arethusa si, ca si Geralt din Rivia, este un suflet supravietuitor.

A fost respinsa de parinti, asa ca prefera sa traiasca izolata de lume si sa evite mai multa suferinta. Pe masura ce Continentul continua sa fie in criza, legatura lui Yennefer cu prietenii si cei dragi ei se adanceste si trebuie sa invete sa aiba incredere in ceilalti si in ea insasi.

Renfri (Emma Appleton)

Ghinionul lui Renfri a inceput din primele minute ale vietii sale: mama lui a murit la nastere si el s-a nascut in timpul Soarelui Negru: o eclipsa de soare care a fost prezisa de Loco Eltibaldo, un vrajitor, care a prezis ca va produce 60 de fete care ar putea Distruge. lumea. Ea ar putea fi una dintre ele.

Tatal ei vaduv s-a recasatorit cu Aridea, care a apelat la vrajitorul Stregobor pentru a afla daca va fi respectata si iubita de noul ei regat: raspunsul nu a fost exact ceea ce se astepta ea, deoarece el a prezis ca va fi ucisa de fiica ei vitrega Renfri.

Calanthe (Jodhi May)

Calanthe este bunica lui Ciri, este cunoscuta drept Leona pentru spiritul ei puternic. A preluat tronul la varsta de 14 ani, cand parintii lui au murit, iar un an mai tarziu, si-a castigat porecla cu care este cunoscut dupa ce l-a invins pe Nazair intr-o lupta.

In ciuda presiunii enorme din partea instantei, Calanthe a amanat casatoria pana cand nu a avut de ales decat sa accepte propunerea lui Eist Tuirseach. Si dupa ce Pavetta si Duny au murit, Calanthe a crescut-o pe Ciri sa fie puternica si incapatanata ca ea.

Tissaia (Anna mea Buring)

Tissaia este una dintre cele mai puternice vrajitoare, asa ca este rectorul Arethusa, academia de vrajitoare.

In ciuda tuturor dificultatilor pe care Yennefer le intampina in Aretusa, ea accepta sa-i fie mentorul. La inceput, relatia Tissaiei cu elevul ei este ca o iubire matriarhala foarte stricta si exigenta, iar apoi evolueaza pe tot parcursul sezonului.

Cahir (Eamon Farren)

Cahir este un ofiter de informatii in armata Nilfgaard cu o misiune specifica. Uniforma lui este impodobita cu o sabie standard de cavalerie Nilfgaard, care are un aspect comun, utilitar.

Papadie (Joey Batey)

Papadia este un trubadur care canta despre locuri indepartate pe care nu le-a cunoscut niciodata si care, intamplator, devine prietenul lui Geralt. Se intalnesc atunci cand Dandelion se afla intr-un moment foarte dificil din viata lui, ratacind incercand sa obtina mancare si sa-si croiasca drum intr-o lume neprimitoare.