Fatada ventilata se bazeaza pe principiul asigurarii unei circulatii naturale a aerului intre perete si materialul de finisare.

Un montaj fatade ventilate ajuta la eliminarea umiditatii, care la randul sau permite utilizarea izolatiei, precum si prelungirea duratei de viata a fatadei cladirii.

Un montaj pereti cortina are grija de aspectul exterior estetic al calidirii, care ascunde tot ce este in spate.

Avantajele unei fatade ventilate oferite de un montator pereti cortina constituie:

  • tehnologie universala de montare

Instalarea unei fatade cu balamale este posibila pe cladiri de orice numar de etaje, stare si scop;

  • viteza de lucru;
  • proprietati de protectie;
  • proprietati estetice;
  • mentenabilitatea;
  • durabilitate

Cu instalarea si selectarea corecta a materialelor, durata de viata a fatadei de ventilatie va fi foarte mare.

  • izolarea termica a cladirii, etc.

Sfaturi pentru instalarea unei fatade ventilate

Atunci cand se apeleaza la o astfel de procedura, este cel mai bine sa fie incredintat calculul si proiectarea sistemului profesionistilor, deoarece fara experienta, este dificil. In al doilea rand, este necesara verificarea minutioasa inainte de a incepe lucrul;

Astfel, instalarea unei fatade de ventilatie este o munca complexa, de aceea este indicat sa se implice firme serioase cu autoritate pe piata constructiilor pentru implementarea acestora.

Peretii cortina si fatadele ventilate sunt excelente pentru o buna izolare termica si fonica, avand posibilitati uimitoare si complexe de design.

Acestia nu sunt o solutie doar pentru impachetarea peretelui exterior, dar si pentru spatiile interioare. Un sistem de acest fel ar trebui neaparat sa includa functionalitate, durabilitate, estetica si sa conserveze energia termica.

Peretele cortina confera o distinctie deosebita constructiei careia i se ataseaza, asigurand in acelasi timp perfectiunea detaliului. Acesta presupune o modalitate rapida si simpla de a “imbraca” o cladire, cu rezultate vizuale si termice de inalt nivel.

O astfel de cladire va avea o intretinere usoara, cu sisteme de pereti cortina complexe si realizate unic pentru fiecare constructie.

AlpinMax ofera servicii personalizate fiecarui proiect in parte, iar garantia calitatii este asigurata prin utilizarea materialelor de calitate premium.