Cele mai multe dintre vitaminele si mineralele necesare le obtinem din alimente. Totusi, deseori avem nevoie sa ajutam organismul cu suplimente naturale. Deficientele anumitor elemente pot duce la probleme digestive, probleme ale pielii, sanatatea oaselor sau chiar dementa.

Nivelurile de vitamine si minerale din organism pot fi, de asemenea, afectate de stres, poluare si modificari hormonale. Pentru a ajuta organismul in astfel de perioade, este necesar sa-i oferim un suport. Sod natural cantacuzino este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic intens. 

Produsul prezinta proprietati energizante prin continutul in compusi biochimici: proteine totale, glucide, oligoelemente si vitamine. Sod Natural este:

  • Antioxidant
  • Detoxifiant
  • Hepatorprotector
  • Ofera radioprotectie impotriva radiatilor
  • Antiinflamator
  • Energizant
  • Fortifiant
  • Antimutagen
  • Anticancerigen

Cauzele simptomelor comune, cum ar fi oboseala si durerile musculare, se pot datora lipsei de nutrienti. Spre exemplu,  pentru refacerea necesarului de fier in organism se va utiliza Floradix. Acest produs acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

Astfel, deficientele nutritive modifica functiile si procesele fizice la cel mai elementar nivel celular: exista o incalcare a echilibrului apei, a functiilor de fermentatie, a functionarii sistemului nervos si digestiv si a metabolismului.

Cel mai bun mod de a evita sau de a compensa deficientele nutritionale este sa te asiguri ca urmezi o dieta echilibrata, bogata in nutrienti. Importanta in aceasta situatie este ajutorul pe care il ofera suplimentele naturale.

Plasma Quinton restabileste mediu intern si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Quinton Hipertonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adancimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, dupa un protocol stiintific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, in conformitate cu Farmacopeea Europeana, fara nici un aditiv, complet natural. Este suplimentul alimentar de predilectie al femeilor insarcinate, nou-nascutilor si copiilor.

Daca ai tendinta de a crede ca ai o deficienta nutritionala, discuta cu medicul. Un test de sange, o analiza de oligoelemente sau o analiza a spectrului de par pot ajuta la determinarea vitaminelor si mineralelor care ii lipsesc organismului.