videochat

Exista putine profesii care iti ofera ocazia sa interactionezi in fiecare zi cu oameni diferiti, care iti destainuie cele mai intime dorinte, temeri sau fantezii pe care le au. Doua dintre ele fac parte din domenii intre care putina lume s-ar fi gandit ca exista asemanari – videochat si psihologie.

Posibilitatea de a cunoaste oamenii asa cum sunt in realitate

Ca model de videochat, slujba ta consta in a interactiona, timp de 8 ore pe zi, cu membrii site-urilor de profil. Acestia sunt barbati adulti din lumea intreaga, cu pregatire, profesie si varsta diferite, care sunt dispusi sa plateasca pentru ocazia de a petrece cateva zeci de minute sau ore, online, in compania unei tinere atragatoare.

In special in varianta de videochat non-adult de la www.studio20.ro, pentru care opteaza numeroase modele din Romania si din strainatate, interactiunea consta in discutii. Intr-adevar, in aceasta varianta modelul nu trebuie sa renunte la haine, ci se bazeaza exclusiv pe farmecul si puterea sa de seductie, care ii permit sa mentina vie atentia unui barbat pentru un timp cat mai indelungat.

De cele mai multe ori, nu modelul este cel care monopolizeaza discutia. De fapt, barbatii care devin membri ai site-urilor de profil au nevoie sa fie ascultati, sa se simta in centrul atentiei, sa impartaseasca pe aceasta cale gandurile, sentimentele si parerile lor.

In aceste conditii, rolul unei fete care lucreaza intr-un studio se rezuma la a-l ajuta pe interlocutor sa se simta inteles, ascultat si apreciat. Din acest punct de vedere, activitatea sa seamana foarte mult cu cea pe care o desfasoara, zi de zi, un psihoterapeut.

De aici decurge o cunoastere profunda a oamenilor, asa cum sunt ei in realitate, dincolo de masca pe care o afiseaza, de regula, in societate. Iar aceasta cunoastere poate sa aduca beneficii importante de-a lungul vietii, in numeroase imprejurari.

videochat

Veniturile se afla la un nivel asemanator!

Salariile medicilor sunt printre cele mai mari din Romania, in conformitate cu eforturile pe care le depun si cu rolul pe care il au in societate. Exista insa si alte domenii in care o tanara romanca poate ajunge sa obtina venituri la fel de mari ori chiar superioare.

Una dintre carierele care permit accesul la un astfel de nivel de prosperitate este cea de model online. Cat se castiga din videochat? In acest domeniu, inca din primele trei luni de activitate este acordat un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna. In paralel, este acordat si ajutor financiar pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj.

Apoi, fetele care dau dovada de implicare si de seriozitate ajung sa castige sume mult superioare, beneficiind de un sistem de bonificatii gandit special pentru a le ajuta sa evolueze. Pe langa comisionul standard in valoare de 50%, sunt acordate bonusuri pentru un numar mai mare de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de venituri, pentru comportament online impecabil sau pentru fidelitate fata de acelasi studio.

La 6 luni dupa inceperea activitatii ca model de videochat, apar si alte oportunitati de natura financiara. Este vorba de posibilitatea de a accesa imprumuturi extrem de avantajoase, direct de la firma, fara comisioanele si dobanzile suplimentare pe care le-ar fi presupus intermedierea unei banci.

Incearca o cariera de videochat si te vei convinge ca iti aduce nu numai un nivel financiar foarte inalt, ci si o foarte buna cunoastere a tuturor oamenilor!