Dumitru Dragomir, presedintele LPF, l-a criticat dur pe antrenorul Stelei, Reghecampf, dupa umilinta cu Schalke. Ana Maria Prodan a incercat sa ii ia apararea sotului, insa mai mult l-a suparat pe Dumitru Dragomir, care a atacat-o dur pe impresara.

„Eu fac parte din altă categorie de curve, cele deştepte în fotbal. Dacă îmi dau drumul la gură… Eu nu sunt vreun popândău cu care s-a întâlnit ea până acum. Sunt curvă bătrână în fotbal, foarte periculoasă. În schimb, ea…”, au fost cuvintele lui Dragomir.

Enervat la culme, Laurentiu Reghecampf i-a trasmis un mesaj presedintelui LPF:

„E fără comentarii ceea ce a declarat el despre meci şi despre soţia mea. Mă face să nu mai ţin cont de funcţie şi de vârsta lui… E jenant. Este, până la urmă, o ruşine pentru el şi pentru familia lui atunci când are asemenea ieşiri. Probabil că ne vom întâlni în viitor şi vom avea un schimb de idei sau de… gesturi. Nu mai pot să mai ţin cont de nimic atunci când face astfel de declaraţii”, a spus Laurentiu.

Si cum nici Ana Maria nu se putea lasa mai prejos, impresara a facut si ea o declaratie:

„El însuşi povesteşte că a fugit de acasă la 14 ani din cauza bătăilor primite de la tatăl său. De aceea, lipsa de educaţie şi acest limbaj sunt scuzabile. Eu îmi voi desmoşteni fiul dacă va spune vreodată aşa ceva despre o femeie. Nici soţia lui nu cred că aprobă ce a spus. Sunt sigură că şeful Ligii Profesioniste de Fotbal îşi va cere scuze faţă de mine” a precizat Ana Maria Prodan.