În trecut, s-ar putea să fi experimentat relatii cu barbati egoisti, relatii in care era totul despre ei înșiși. Dacă doriți ca bărbații sa fie atrasi de dvs., continuați Matrimoniale.xyz va arata cativa pași pe care îi puteți face pentru a atrage atenția și a aprinde pasiunea pentru dvs. Ceea ce ești pe cale să citești este o modalitate prin care poți “răsturna scenariul” asupra vechiului tău mod de a gândi, elimina luptele ascunse care te țin pe loc si a atrage barbatul potrivit.

Vechea “paradigmă” nu vă mai servește

Mulți terapeuti de întâlniri va vor învăța tactici la nivel de suprafață pentru a atrage un barbat,  barbatilor care nu sunt atrasi de tine. Scapă de vechea gândire că bărbații nu te prioritizează și începe să implementezi un nou sistem pentru viața ta amoroasă. Una în care te simți prețuită, dorită și prioritizată.

Atragi ceea ce esti

Aceasta este o lege a Universului pe care nu avem cum sa o controlam sau sa o schimbam. Pur si simplu atragem oameni ca si noi pentru ca rezonam cu ei la nivel subconstient, nivel de care nu suntem constienti dar cu care putem lucra. Prin urmare, atunci cand ai parte numai de intalniri ‘’proaste’’, poate ca este cazul sa incepi sa iti pui niste intrebari despre tine. Raspunsurile obtinute te vor ajuta sa atragi mai tarziu oamenii potriviti. Ce gânduri, sentimente, credințe în tine ar putea fi la rădăcina atragerii bărbaților indisponibili emotional? Cu siguranta exista ceva negative in tine si in gandirea ta in ceea ce priveste o relatie de cuplu, daca tot continui sa atragi barbati nepotriviti.

Schimba-ti gandirea

Daca te simti singura vei atrage barbati nepotriviti doar pentru a nu mai fi singura. Cu siguranta nu vei atrage barbatul potrivit pentru ca acela va aparea in momentul in care tu te vei simti completa. Daca ai o parere proasta despre tine si crezi ca nu meriti mai mult, atunci din nou nu vei atrage barbati potriviti. In cazul in care ai unele frustrari, atunci si in aceasta situatie vei face alegeri proaste. Prin urmare, daca iti doresti ca viata ta sa se schimbe in bine si sa poti cunoaste barbati de calitate, disponibili emotional, atunci va trebui sa iti schimbi gandirea la nivel subconstient.

Cum poti face acest lucru? Ei bine, cu ajutorul afirmatiilor. Spune-ti lucruri frumoase despre tine si despre barbatul pe care ti-l doresti, la prezent. Repeta-le o buna perioada de timp si vei vedea cum totul in viata ta se va schimba in bine. Este atat de simplu. Trebuie doar sa fii deschisa la astfel de lucruri si sa crezi cu tarie ca meriti tot ce este mai bun in viata.