Doriți să vă îmbunătățiți viața sexuală? Majoritatea oamenilor isi doresc sa faca asta. Fiind sexual este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poate face un cuplu. Nu numai că este o conexiune fizică cu cineva bun pentru sănătatea ta emoțională, dar poate fi, de asemenea, minunat pentru tine fizic, ca să nu mai vorbim de cat de plăcut este.

Persoanele care au relații sexuale active, în curs de desfășurare tind să fie mai fericite și sa aiba o sănătate fizică mai buna. Când cuplurile au o viață sexuală fericită, sănătoasă, raportează că sunt mai fericiți în ansamblu și fac fata mai bine stresului vieții. Mai jos sunt cativa pași simpli care ar putea face viața sexuală mai bună cât mai curând posibil. Chiar dacă urmați doar unul sau două, o să beneficiati de unele avantaje.

1. Spuneți adevărul

Asta înseamnă două lucruri. În primul rând, înseamnă să-i spui partenerului tau adevărul despre modul în care te simti in dormitor, ce iti place si ce nu iti place, si chiar ca iti doresti sa vizionati impreuna filme pentru adulti pe https://eporno.ro/ . Dacă doriți mai multă frecvență, cereți-o. Dacă doriți mai mult preludiu, asigurați-vă că vorbiți despre asta. Al doilea lucru important este acela de a spune adevărul despre experiența dvs.: dacă aveți probleme cu un orgasm pentru că aveți nevoie de mai mult preludiu, fiți cinstit despre asta. Dacă aveți nevoie de mai multe sărutări înainte de sex, spuneți așa. Spunând adevărul înseamnă a fi cinstit despre ceea ce aveți nevoie sexual. S-ar putea să vă simțiți timizi vorbind despre asta, dar amintiți-vă, cel mai bun sex vine atunci când cuplurile comunică despre asta.

2. Cereți ceea ce doriți

Acest lucru ar putea suna ca:

• “Am nevoie de mai multe sărutări și să ne atingem în afara dormitorului înainte de a începe să ne atingem sexual în dormitor.”

• “Vreau să experimentăm poziții diferite în pat, mai degrabă decât aceeași poziție pe care o folosim întotdeauna”.

• “Am vrut să iti spun că aș vrea mai mult preludiu când suntem sexuali înainte de a avea relații sexuale”.

Într-adevăr, cerând ceea ce doriți este un pas imens spre a avea o relație sexuală mai bună și mai îndelungată. Amintiți-vă, cuplurile care au un sex grozav, il au pentru că au vorbit despre asta. Sexul bun incepe atunci cand cereți ceea ce doriți, pentru că este o experiență mai îndelungată.

3. Lasă-te purtat de val

Renuntarea la inhibiții este o modalitate excelentă de a face sexul mai bun. Acest lucru ar putea însemna încercarea de a vă relaxa mai mult în timpul intimității. Ar putea insemna încercarea unui nou preludiu pe care nu l-ați experimentat niciodata. Totodata, ar putea insemna si renuntarea la orice tip de inhibitii si experimentarea unor pozitii si tehnici sexuale noi si extrem de incitante. Pe spynews.ro gasesti alte sfaturi utile care te vor ajuta sa iti condimentezi viata intima.

4. Prioritizați-vă viața sexuală

Făcând relația și sexul dvs. o prioritate, într-adevăr investești în tine însuți. Indiferent de cat de ocupati sunteti, sexul nu trebuie niciodata neglijat. Chiar daca acorzi putin timp in fiecare zi vietii tale sexuale, acest timp trebuie sa fie unul de calitate.