Sa stii cum sa faci o relatie de cuplu sa mearga este o adevarata arta. Relatiile nu functioneaza de la sine. Iată cateva secrete sexuale care vă pot ajuta să înțelegeți și să vă apropiați mai mult de partener. Bărbații sunt plini de surprize și comportamentul lor in dormitor nu este o excepție. Deși este imposibil să explicați toate comportamentele masculine, aici sunt cateva secrete sexuale care vă pot ajuta sa va intelegeti mai bine partenerul.

Are teama de a nu te dezamagi

Bărbații simt presiuni extraordinare atunci cand fac sex. Ceea ce simt in acele momente nu se compara cu modul in care se simt atunci cand se masturbeaza si se uita la filme pe https://sexporno.vip/ . Femeile nu au aceasta presiune, ceea ce înseamnă că sunt mult mai relaxate în dormitor. Pentru ca barbatii stiu ca femeile ating mai greu orgasmul, ei simt o presiune imensa in a le oferi satisfactie. Pentru femei aceasta presiune nu exista pentru ca ele stiu ca barbatii ating destul de repede punctul culminant.

Dacă partenerul tău are o problemă recurentă de performanță, el poate acumula destul de multe frustrari. De aceea, trebuie sa stiti foarte bine cum sa abordati aceasta situatie. Nu o luați personal sau, mai rău, nu îl insultați. Și nu râde niciodată! Doar pretindeți că nu este mare lucru pentru tine.

Bărbații au nevoie de validare pentru a face o treaba buna in pat

Sexul este o sursă de putere de la vârste fragede și dă dovadă că una este masculină. Pentru un bărbat, făcând sex înseamnă că el poate multumi o femeie, că este energic, un furnizor de placere și un iubitor. Practic, tipul tău vrea să fie un super-erou și cu siguranță vrea să-l vezi în acea lumină. Când vă satisface sexual, el se simte ca superman. Te va iubi pentru complimentele tale.

Bărbaților nu le place să aștepte prea mult

Femeile nu ar trebui niciodată să facă sex pur și simplu din cauza așa-numitelor reguli de dating. Ele trebuie sa ajunga in dormitor doar cu acel barbat pe care il doresc cu adevarat. Suntem cu toate ființele senzuale. Deci, nu vă fie frică să faceți o mișcare daca doriti sa faceti sex cu un anumit barbat si el nu indrazneste sa va propuna acest lucru.

Și bărbații sunt conștienți de trupurile lor

Majoritatea bărbaților sunt destul de preocupați de starea lor fizică generală. Cu alte cuvinte, ei speră să ilumineze starea de spirit în dormitor la fel de mult ca și femeile. De aceea, nu ar trebui sa uiti sa ii faci complimente mereu. Se va simti mult mai bine si va avea mai multa incredere in el. Bărbații care au fost trădați, mai ales în dormitor, sunt mult mai puțin probabil să-și ierte partenerele decât femeile din aceeași situație.

Arătați-vă loialitatea nu numai că rămâneți credincioase atunci când sunteți într-o relație serioasa, ci și prin sprijinirea omului vostru în fața colegilor și prietenilor și apărarea lui când este necesar. Această credință vă va face omul mai sigur și îi va da motivația de a se lăsa liber în dormitor cu tine. Bărbații doresc angajamentul la fel de mult ca și femeile. Daca vrei sa afli mai multe despre ce gandesc barbatii, intra pe evz.ro.