Intr-o relatie de cuplu, ambii parteneri trebuie sa respecte anumite reguli de baza pentru ca relatia lor sa fie armonioasa si puternica totodata. Iata care sunt acestea.

Suport emoțional

O relație vă poate duce pe un roller coaster de emoții. Dar ceea ce poate fi cu adevarat minunat este să ai partenerul tău chiar lângă tine, ținându-ți mâna, prin toate astea. Într-o relație iubitoare, ai vrea asta. Când aveti momente fericite si va uitati la adult66, doriți să le împărtășiți cu partenerul dvs. Și când te simți în jos și deprimat, ai vrea ca partenerul tău să te țină și să-ți spună că va fi bine. Partenerii care sunt acolo reciproc, lipiți emoțional împreună ca o echipa, sunt cu siguranta foarte puternic conectati. Ei creează un loc sigur în relația lor în care un partener poate fi vulnerabil fără teama de a fi judecat de celalalt. Și când este necesar, ei sunt întotdeauna acolo unul pentru celalalt pentru a depasi impreuna momentele grele.

Umor

Viața de zi cu zi poate ajuta relația dvs. într-o criză, astfel încât o mică distracție și emoție sunt vitale pentru a menține lucrurile interesante. Dacă tu și partenerul tău puteti sa radeti în fața unei probleme, atunci situatia respectiva va fi mai puțin dificilă. Din când în când, renuntati la toate inhibițiile, împachetati toate grijile și distrati-va ca niște copii. Faceți ceva prostut impreuna, vizionați un film de comedie sau mergeți la un eveniment de stand-up. Umorul este o modalitate de a păstra lucrurile frumoase, iar cei care pot râde împreună pot trăi împreună în fericire. Râsul este un lucru care vă poate aduce mai aproape de partener.

Libertate / independență

Fiind într-o relație nu înseamnă că trebuie să vă pierdeți. Libertatea individuală este esențială pentru ca relația să prospere. O relație sănătoasă vă va ajuta să deveniți cea mai bună versiune a dvs. Vă oferă spațiul necesar să vă gândiți și să vă exprimați gândurile și să vă luați deciziile în viață. Deși puteți include partenerul dvs. în deciziile dvs., nu trebuie să il lăsați să ia decizii pentru dvs. Viața nu va fi aceeași atunci când vă aflați într-o relație, dar nu trebuie să vă schimbați cine sunteți pentru partenerul dvs. Păstrați personalitatea dvs. unică pentru a păstra relația interesantă.

Siguranță

Nici o cantitate de dragoste nu poate cuantifica abuzul! Dacă nu vă puteți simți în siguranță în relația dvs., atunci indiferent cât de mult aveți dragoste, relația nu va funcționa. Sentimentul de a fi în siguranță în brațele partenerului dvs. este vital într-o relație, deoarece o relație angajată funcționează pe jurăminte pentru a vă proteja și a va iubi reciproc pentru totdeauna.

Prietenie

Acesta este probabil cel mai subevaluat, dar unul dintre lucrurile importante dintr-o relație. Binecuvântate sunt acele cupluri in care cei doi pot fi parteneri, precum și cei mai buni prieteni. Prietenia se spune că este una dintre caracteristicile unei căsnicii fericite și durabile. Când sunteți prieteni cu partenerul dvs., veți avea interese comune care vă îmbunătățesc timpul împreună. Prietenia ajută, de asemenea, la construirea unei legături emoționale între oameni, care se simt suficient de sigure pentru a fi mai deschisi unul cu celălalt. De asemenea, este o modalitate mai rapidă de a vă cunoaște reciproc. Când puteți vedea un prieten în soțul dvs., veți putea să vă tratați reciproc în mod egal. Pe avantaje.ro ai si alte sfaturi legate de ce aspecte fac un cuplu fericit si armonios.