Laptopurile sunt preferate de utilizatorii datorita faptului ca au dimensiuni reduse, dar si o baterie performanta care va poate tine intreaga zi. Mai ales in ultimii ani, multi entuziasti au ales un astfel de device in detrimentul unui PC sau sistem All in one datorita performantelor mari pe care le are, dar si din cauza portabilitatii ce va poate permite sa lucrati de oriunde si oricand.

Insa cu trecerea anilor si gradul mare de folosinta, laptopurile si nu numai pot intampina dificultati in a functiona corect. Praful este inamicul numarul 1 al acestora, putand afecta una sau mai multe componente daca nu este indepartat de cel putin 2 ori pe an. Acest lucru se poate realiza insa doar la un centru specializat de reparatii laptop precum OnLaptop care au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

De ce scoate zgomote laptopul?

De cele mai multe ori, in cazul in care nu ati curatat praful in ultimii ani, acesta poate fi cu siguranta o problema considerabila pentru sistem. O diagnosticare completa, realizata de un tehnician cu experienta va va putea detalia problemele pe care le are aparatul. Vezi incarcator laptop acer nitro 5 sau alta piesa care va este necesara pentru remedierea defectiuni. Voi detalia cateva componente care pot fi afectate si pot reda sunetul deranjant pe care il auziti:

·HDD

Memoria de stocare poate fi un prim element ce va poate atentiona ca nu va mai functiona pentru o lunga perioada de timp. Mai ales vechiile HDD-uri, nu au o lunga durata de viata, de aceea va fi necesara inlocuirea imediata a acestuia pentru a nu va compromite datele din sistem. Cei mai multi opteaza pentru un SSD, avand preturi accesibile, dar o viteza de scriere si citire mult mai mare.

·Praf

Praful de pe ventilatoarele procesorului si a placii video poate impiedica buna functionare, ducand la ingreunarea rularii anumitor programe. In timp, odata cu acumularea lui, acesta le poate arde, datorita faptului ca racirea nu este realizata corespunzator.

·Ventilatoare

Ventilatoarele pot scoate zgomote puternice deranjante din cauza acumularii de praf. OnLaptop va poate ajuta in aceasta privinta si recomanda tuturor posesorilor de laptop sa nu incerce singuri sa il curete, deoarece device-ul este realizat din componente mici si sensibile care se pot defecta rapid.

Premium Service iti repara laptopul

OnLaptop a lansat de curand noul serviciu Premium Service de care deja multi utilizatori se bucura de o experienta noua in Romania. Acestia furnizeaza nenumarate avantaje si gratuitati, tocmai pentru a oferi cat mai multor persoane oportunitatea de a se bucura de de servicii de calitate precum:

·Return gratuit in 60 de zile;

·Montaj ultra rapid;

·Pick&Return gratuit;

·Prioritate in service;

·Inlocuire gratuita pe perioada garantiei.

Dupa cum poate fi observat, OnLaptop poate remedia toate problemele tehnice pe care le puteti intampina cu device-ul dumneavoastra. In toti anii de activitate, acestia au reusit sa solutioneze peste 10000 de laptopuri, 90% dintre acestea fiind remediate chiar in aceasi zi.