Dragobetele a fost pretextul ideal pentru a le pune cateva intrebari indiscrete celor 4 baieti de la trupa Voxis!Afla din interviul de mai jos ce reprezinta pentru ei dragostea, daca sunt indragostiti sau nu, daca au avut parte de dezamagiri in dragoste, daca cred in dragostea la prima vedere, care-i cel mai mare vis al lor pentru 2012, ce surprize pregatesc pe plan muzical si muuulte alte lucruri interesante, in exclusivitate !Enjoy!!!

Salut!Pentru ca azi e Dragobetele, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia voastra?

VOXIS: Buna intrebare Dragostea este cuvantul care defineste o stare de sinceritate absoluta, prin care omul recunoaste ca are nevoie de un alt om pentru a fi fericit. Probabil ca “dragostea” e, de fapt, normalitatea, iar lipsa ei…opusul!

In prezent sunteti indragostiti sau inca nu v-ati gasit persoana potrivita?

VOXIS: Mai mai mai. Pentru Voxis urmeaza o panta ascendenta… iar acest lucru se datoreaza si celor care mentin moralul nostru ridicat.Deci… concluzia o trageti voi.

Ati avut parte si de dezamagiri in dragoste?

VOXIS: Oh daaa. Cine nu a trecut prin asa ceva ori e copil ori minte ) ori traieste pe alta lume. Si, de altfel, cum poti aprecia un diamant daca nu ai tinut in mana o piatra de rau sau o felie de cascaval afumat?

Care a fost cea mai lunga relatie pe care ati avut-o? De ce s-a incheiat?

VOXIS: Cea mai lunga relatie ESTE dragostea fata de parinti, prieteni si muzica. Niciuna dintre acestea nu s-a incheiat

Cum ar trebui sa arate fata ideala pentru voi, aveti un prototip anume?

VOXIS: Ideala!!! ) O poza inlocuieste 1000 de cuvinte. Totusi, cand vine vorba de dragoste adevarata, aspectul fizic poate fi ignorat…pana la un anumit punct

Credeti in dragoste la prima vedere?

VOXIS: Da!Termenul tehnic este “asociere aleatoare a posesorilor de vibratie identic opusa”! Jumatatile aceluiasi intreg se mai si intalnesc. Asa si-a achizitionat claparul nostru cea mai recenta clapa!

Cum puteti fi cuceriti de la prima intalnire?

VOXIS: Nu putem fi cuceriti! Suntem o cetate dotata cu cele mai noi sisteme de aparare! Cine-si inchipuie ca ne poate cuceri, va trebui sa… Bine! Suntem cuceriti la fiecare concert de publicul nostru. Aventura nu poate fi descrisa si e unica.

Cum ati petrecut de Valentine’s Day?

VOXIS: Ca in fiecare zi, dar putin altfel, putin mai dulce!

Vi se pare ok ca am importat si noi, romanii, aceasta sarbatoare?

VOXIS: Nu cred ca avem vreun sfant cu numele de Valentin, deci l-am importat. Orice scuza pentru manifestarea iubirii e binevenita. Totusi, treaba cu inimioarele rosii din plush agatate pe tarabe si cu pretul pe ele… pare cam badarana!

Sarbatoriti mai mult pe 14 februarie sau pe 24?

VOXIS: Defineste “mai mult”-ul. Fiecare zi e un motiv de sarbatoare, daca exista dispozitia necesara. ) Incepem pe 14 si ne oprim pe 24.Apoi mergem la repetitii!

Cel mai mare vis pentru 2012 este…

VOXIS: Vreo 100 de concerte cu Voxis in afara tarii, departe de iubire ) (Ultima parte nu e adevarata. Ba, e adevarata!)

Un sfat pentru adolescentii indragostiti!

VOXIS: Sa asculte impreuna Voxis – Tell Me Everything live acoustic version.

Ce surprize pregatiti pe plan muzical si ce mai este nou in cariera voastra?

VOXIS: Pregatim un nou single, dar si anumite schimbari care ii vor suprinde pe prietenii nostri. Mai multe vesti despre noi pot afla de pe profilul trupei (http://www.facebook.com/VoxisBand). Si nu uitati: iubirea nu-si cere scuze pentru ca exista, deci nu cautati scuze pentru a v-o manifesta. Pentru jumatatea voastra, pentru animalul de-acasa, pentru profesoara cu parul lung sau pentru orice alt dilatator de pupile!