Kamelia, are 25 ani, declara ca are muzica in sange, si-a inceput cariera la 14 ani, iar la 15 ani deja avea primul album lansat impreuna cu fratele ei, George Hora.La 19 ani a facut parte dintr-o trupa de cover-uri iar la 20 de ani a participat la prima editie Megastar.

Peste 2 ani a venit marea schimbare, atunci cand Kamelia a colaborat cu Puya, pentru piesele: “Change” si “Vip”, devenind in scurt timp noua voce feminina din hip-hop-ul autohton!Tanara artista a lansat pana in prezent 3 single-uri solo: “DREAMIN’”, “COME AGAIN” si “PRIMA OARA”, toate avand succes la public!Ei bine, daca despre cariera artistei stim mai multe, e timpul sa aflam si cateva lucruri despre viata ei personala!

Dragobetele a fost pretextul ideal pentru ai pune cateva intrebari indiscrete Kameliei!Afla din interviul de mai jos daca artista este indragostita, cum poate fi cucerita de la prima intalnire, care a fost cea mai lunga relatie pe care a avut-o si de ce s-a incheiat, daca crede in dragostea la prima vedere, ce surprize pregateste pe plan muzical si multe alte lucruri interesante, in exclusivitate!Enjoy!!!

Buna Kamelia!Pentru ca azi e Dragobetele, am vrea sa stim mai multe despre viata ta sentimentala!In prezent esti indragostita sau nu ti-ai gasit persoana potrivita?

KAMELIA: Un lucru pot spune sigur si anume ca versurile piesei “Prima oara” mi se potrivesc perfect

Ai avut parte si de dezamagiri in dragoste?

KAMELIA: Ca orice om, am trait atat momente placute cat si mai putin placute dar din toate nu am avut decat de invatat si pana la urma la asta se rezuma totul: a trai in prezent cu toata experienta acumulata in trecut.

Care a fost cea mai lunga relatie pe care ai avut-o?De ce s-a terminat?

KAMELIA: Cea mai lunga relatie a durat 2 ani. S-a terminat deoarece nu a fost sa fie

Cum ar trebui sa arate persoana ideala, potrivita pentru tine?Ai un prototip anume?

KAMELIA: Sincer, nu m-am gandit niciodata la asa ceva. Important este sa imi placa mie

Crezi in dragostea la prima vedere?

KAMELIA: Nu.Dragostea apare in timp.

Ce reprezinta pentru tine iubirea?

KAMELIA: Iubirea este echilibrul vietii. Ea te face sa zambesti in fiecare dimineata, ea te ajuta sa treci peste momente grele, ea e TOTUL.

Ti se pare ok ca am importat si noi, romanii, Valentine’s Day?

KAMELIA: Pentru mine Valentine’s Day, Dragobetele sau oricare zi din an sunt la fel. Nu cred ca atunci cand iubesti ai nevoie de o zi speciala ca sa iti arati iubirea.

Care a fost cel mai original mod prin care cineva ti-a aratat ca te iubeste?

KAMELIA: Originalitatea gesturilor de iubire tine de imaginatia fiecaruia, de unicitatea lui ca persoana si a relatiei de iubire, de gradul de apropiere, de cunoastere . Atunci cand persoana de langa tine te-a “invatat”, stie cum esti, ce iti place si tine cont de lucrurile marunte care te fac fericita atunci fiecare gest este original.

Dar cea mai frumoasa declaratie de dragoste?

KAMELIA: Toate declaratiile de dragoste sunt frumoase. Nu poti face o clasificare si nici comparatii.

Cum poti fi cucerita de la prima intalnire?

KAMELIA: Cu sinceritate, naturalete, voie buna si prajitura sau inghetata

Cel mai mare vis pentru 2012 este…

KAMELIA: Ca “Prima oara” sa ajunga Number 1

Un sfat pentru adolescentii indragostiti!

KAMELIA: Iubiti-va cu sufletul!

Ce surprize pregatesti pe plan muzical?

KAMELIA: Cea mai importanta este lansarea videoclipul piesei “Prima oara” in luna martie sau aprilie. Aceasta este singurul plan pe care-l pot dezvalui.Restul sunt…SURPRIZA!!!