Sa recunoastem ca o dantura frumoasa si sanatoasa este visul oricarei persoane indiferent de varsta. Ca sa iti corectezi problemele dentare precum dintii strambi, dintii inghesuiti sau o dantura cu spatii vizibile, poti apela cu incredere la aparatele dentare.

Infatisarea face adesea o diferenta majora in increderea pe care o avem in decursul unei zile, iar un zambet frumos si sanatos, o sa fie cu siguranta primul lucru pe care-l vor observa ceilalti la tine.

Tratamentele ortodontice din fericire sunt din ce in ce mai cautate in ultima perioada si asta datorita faptului ca oamenii au constientizat importanta lor, iar unul dintre cele mai cautate este tratamentul cu aparatul dentar Damon Clear.

Acest dispozitiv dentar este adesea utilizat si la pacientii care trec pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space

Doamna Dr. Laura Gîrbea, fondatoarea acestei clinici, alaturi de o echipa de profesionisti este mereu pregatita sa redea acel zambet de invidiat oricarei persoane ce ii trece pragul.

Dr. Laura Gîrbea este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, a specializarii in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala. 

Din pasiunea pentru ortodontie si din dorinta de a le oferi pacientilor ei tratamente individuale la standarde inalte, doamna doctor a urmat si numeroase cursuri de perfectionare in diverse tehnici de tratament ortodontic. 

Pe langa respectivele cursuri a mai absolvit cu brio si doua programe de specializare: Straight Wire Myrabella – 2 Years Orthodontic Program si FACE – Functional and Cosmetic Excellence.

Asa ca indiferent de tipul de aparat dentar de care ai nevoie, poti merge cu incredere la clinica de ortodontie The Smile Space din Bucuresti.

La cabinetul doamnei Dr. Laura Gîrbea iti poti monta aparatul dentar Damon Clear, in cazul in care problema ta dentara permite acest lucru.

Daca nu stii cu exactitate pe ce se bazeaza acest aparat dentar Damon Clear si cu ce este el diferit in comparatie cu celelalte aparate dentare de pe piata, acest articol o sa surprinda ideile de baza. 

Spre exemplu, un prim aspect pe care trebuie sa il stii despre acest aparat dentar este acela ca pacientii care il poarta se bucura de mai mult confort.

Cum este posibil acest lucru? 

La aparatul dentar Damon Clear bracketii se ajusteaza singuri, iar rezultatele sunt vizibile intr-un timp mult mai scurt.

Un alt avantaj al acestui tip de aparat dentar pentru care opteaza numeroase persoane care trec pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space este acela al esteticii. Dispozitivul dentar reuseste sa le multumeasca chiar si pe cele mai pretentioase persoane care sunt adesea preocupate de aspectul lor fizic si de ce vor zice ceilalti daca ii vad ca poarta un aparat dentar.

Conform specialistilor in domeniul ortodontic, aparatul dentar Damon Clear este recomandat si in utilizarea cazurilor mai complexe in care pacientii se confrunta cu aglomerari dentare, astfel tratamentul este unul extrem de eficient si poate sa fie urmat cu usurinta si in cadrul clinicii de ortodontie The Smile Space din Bucuresti.

Aparatul dentar Damon Clear cu siguranta nu este doar o inovatie in ortodontie, ci si un concept nou de a trata pacientii, concept care din fericire este din ce in ce mai cautat si in tara noastra.    

Dupa cum probabil unii dintre voi stiti, tratamentele cu sisteme clasice necesita in unele cazuri extractia unor dinti sanatosi, un lucru de care foarte multi se feresc. 

Daca utilizezi acest tip de aparat dentar poti sa uiti de acest aspect, deoarece nu este nevoie de nici o extractie.

Zambetele care au aparut in umra purtarii aparatului dentar Damon Clear sunt acele zambete pline, naturale, care au fost obtinute cu ajutorul unui sistem ce foloseste forte usoare, imbunatatind aspectul facial al fiecarui pacient in parte.

Acest tip de aparat dentar ofera un tratament rapid, un numar redus de vizite la medicul tau ortodont si rezultate de inalta calitate.

Un alt aspect care il diferenteaza de celelalte aparate dentare este acela ca acest aparat dentar este autoligaturant si sunt eliminate modulele elastice sau metalice din jurul bracketilor. 

Lipsa respectivelor module elastice elimina acumularea de placa bacteriana, astfel aparatul tau dentar o sa fie mult mai usor de curatat. Credem noi ca acesta este visul oricarei persoane care poarta aparat dentar.

Numeroase persoane care si-au pus aparat dentar sau urmeaza sa-si puna se ingirjoreaza ca purtarea lui conduce cu sine la schimbarea regimului alimentar. 

In cazul aparatului dentar Damon Clear nu este cazul. Pacientul poate sa consume orice aliment isi doreste, trebuie insa sa fie atent sa nu muste din fructe tari, ci este recomandat ca acestea sa fie taiate in bucatele mici inainte de a fi consumate.

Daca iti doresti sa beneficiezi de un tratament cu aparatul dentar Damon Clear, cei de la cabinetul de ortodontie The Smile Space te asteapta cu drag si cu multe zambete. 

Cabinetul The Smile Space este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Alege sa-i oferi zambetului tau stralucirea si perfectiunea de care are nevoie pentru a cuceri inimile tuturor.