Imbratisarea cuiva este o modalitate excelenta de a-i arata afectiunea. Exista diferite tipuri si niveluri de afectiune, iar felul in care ai imbratisa un copil plangator este diferit de felul in care ti-ai imbratisa cel mai bun prieten dupa ce ai castigat un meci de softball. Imbratisarea partenerei tale romantice este, de asemenea, diferita si necesita atingeri specifice.

Daca vrei sa stii cum sa imbratisezi pe cineva romantic, citeste mai jos

Pozitioneaza bratele pentru a fi aproape de persoana

Intr-o imbratisare romantica, torsul – pieptul si stomacul – se vor atinge. Aceasta este o pozitie minunata de calda si intima, care subliniaza apropierea. In general, persoana mai inalta isi pune bratele in jurul taliei persoanei mai scunde, in timp ce persoana mai scunda isi pune bratele in jurul gatului sau umerilor persoanei mai inalte. Se poate intampla si opusul, mai ales daca exista o diferenta mare de inaltime: persoana mai inalta isi asaza bratele in jurul umerilor celeilalte persoane (si le atrage in piept), in timp ce cealalta persoana isi infasoara bratele in jurul taliei.

Fa contactul cu capul

Inclinarea capului pe sau impotriva cuiva este un semnal de intimitate. Muta-ti capul in lateral in timp ce te apleci pentru a da o imbratisare romantica (in SUA, majoritatea oamenilor se vor deplasa automat la dreapta lor.) Nu mergi prea departe in lateral, totusi – doresti ca obrazul tau fie lipit de cealalta persoana. Pentru a adauga o nota extra romantica, aseaza-ti capul pe umerul persoanei.

Strange si tine apasat

O imbratisare romantica dureaza mai mult decat o imbratisare platonica. Strange usor putin mai strans timp de doua sau trei secunde. Respira adanc si expira; relaxeaza-te in imbratisare si bucura-te de ea. Retine ca strangerea ar trebui sa fie suficient de puternica pentru a fi vizibila, dar nu atat de stransa incat sa o impiedice sa respire normal. A-ti lasa partenera fara oxigen nu este considerat romantic in unele cazuri.

Foloseste-ti mainile

Pune una dintre maini pe spatele sau bratul fetei. Sau daca mana ta este langa capul persoanei, mangaie-i usor parul sau partea din spate a gatului. O mangaiere lenta este romantica. O mangaiere rapida este comica, cu exceptia cazului in care mana iti ingheata din cauza frigului de afara. De asemenea in timpul imbratisarii fii atent sa nu te gandesti la altceva decat persoana pe care o imbratisezi. Daca te gandesti la femeile care lucreaza ca curve Iasi, s-ar putea ca fata pe care o imbratisezi sa simta faptul ca te gandesti la altceva. Daca ai ceva in minte, spune-i, altfel incearca sa fii prezent acolo, nu sa te gandesti la munca, sex sau sex Constanta despre care ai auzit multe.

Da-i drumul incet

Pe masura ce te indepartezi, tine-ti mainile pe cealalta persoana, astfel incat sa te mai atingi dupa ce te imbratisezi. Acesta este un moment bun pentru a va privi reciproc, a zambi si a vorbi din inima.

Vino din spate

O modalitate de a spori spontaneitatea este sa-ti surprinzi partenera cu o imbratisare de la spate. Atata timp cat nu face nimic prea important, infasurarea bratelor in jurul taliei si sprijinirea capului pe ale ei poate fi o surpriza super dulce. Stai in spatele persoanei pe care urmeaza sa o imbratisezi. Apasa trunchiul in sus pe persoana din spate pe care o imbratisezi si infasoara-ti bratele in jurul ei. Nu conteaza atat de mult daca esti mai inalt sau mai scund, in afara de locul in care vor ajunge mainile tale.

Fa contactul cu capul

La fel ca imbratisarea cu fata catre fata ei, sprijinirea capului pe sau pe cineva este un semnal de intimitate. Daca esti la fel de inalt sau mai inalt decat fata, poti sa-ti asezi fata pe umarul fetei. Daca esti mai scund, iti poti lasa capul lateral pe spatele ei.

Strange si tine apasat

O imbratisare romantica dureaza mai mult decat o imbratisare platonica. Strange usor fata timp de cateva minute. Respira adanc si expira; relaxeaza-te in imbratisare si bucura-te de ea.