Exista ceva in legatura cu primul sentiment de dragoste.  Adrenalina pe care o simti atunci cand trece pe langa tine in timp ce pur si simplu nu poti aduna curajul de a spune exact ce simti. Si asta nu doar in persoana ti se poate intampla, ci si pe site-urile matrimoniale. Daca vorbeti des cu un baiat pe matrimoniale online, si nu stii cum sa-ti destainui sentimentele, pot cauta oriunde pe internet , si gasesti informatia care te poate ajuta si anunturi online gratuite despre sanatate, makeup si altele.

Oh, si nerabdarea pe care o simti atunci cand nu il poti vedea, dorind sa prinzi acel contact vizual macar pentru cateva secunde. Este nevoie sa gasesti  momentul potrivit pentru a spune cuiva ca-l placi

Iata cateva lucruri pe care le poti zice baiatului pe care il placi

1. Spune adevarul: cel mai bun lucru este sa eviti sa spui ceva doar pentru ca ii va placea lui. Daca nu te poate accepta pentru ca esti tu insuti, este cel mai bine sa-l lasi doar prezent in mintea ta..

2. Fii dulce: nu-i va placea de tine daca nu vei fi dulce cu el. Fii cine esti tu, si daca este el pentru tine, atunci te va accepta asa cum esti.

3. Evita cliseele: toate cliseele de a impresiona pe cineva sunt deja plictisitoare si nu mai impresioneaza nici un baiat. Incearca sa fii cat mai originala.

4. Fii creativa: Uneori este suficienta o scrisoare romantica, dar uneori este nevoie de ceva mai mult. Evita totusi ceva ce te-ar stanjeni pe tine sau pe el.

Complimenteaza-l

Uneori este la fel de simplu sa arunci un compliment. Arata ca observi lucruri marunte si cu siguranta va fi impresionat! Exista o varietate de moduri si sfaturi cum sa faci un compliment de unde te poti inspira.

1.Parul tau este atat de stralucitor 

2.Arati grozav in tricoul ala!

3.Zambetul tau poate lumina o mie de camere intunecoase.

4.Imi place stilul tau, esti atat de unic.

5.Te-am vazut dansand la cafenea, imi place cat de liber dansezi, de parca nimeni nu se uita, de parca nimic altceva nu conteaza in acel moment.

6.Ai o voce foarte draguta, mi-ar placea sa te aud cantand.

7.Si eu port sosete nepotrivite!

8.Imi place felul in care iti aranjezi parul!

Invita-l la o intalnire

Exista momente in care atingi momentul perfect ca sa-l chemi la o intalnire. Atunci fa-o!

Astfel ar trebui sa-l inviti la o intalnire:

1.Mi-ar placea sa vii cu mine sa vezi (titlul filmului)!

2.Ti-ar placea sa vii la cina cu mine? 

3.Ce zici sa mergem duminica dimineata la cafenea si sa ne cunoastem.

4.Iti place sa dansezi? Hai la club!

5.Vrei sa mergi cu mine sa privesc apusul? Vreau doar sa vad apusul intr-o priveliste mai frumoasa.

6.Ce zici sa jucam cateva runde de mini golf? 

7.Am doua bilete la concert  dar cu nimeni cu care sa merg, ai vrea sa mergi cu mine?

8.Mi-ar placea daca ai veni la plimbare pe plaja cu mine, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a cunoaste pe cineva.

9.Vino sa iei cina, gatesc! Nu aduce altceva decat pofta de mancare, eu ma voi ocupa de restul.

10.Oh, si tie iti place hocheiul? De ce nu vii la jocul (numele echipei) cu mine saptamana aceasta, am un alt bilet!

Cand nu cunosti pe cineva atat de bine, este greu sa te gandesti la lucrul perfect care sa-l spui, care sa nu-l sperie. Fii comod la inceput pentru a vedea care sunt limitele lui. Incepe prin a spune ceva care-l va face sa se imbujoreze. Fii curajoasa, si zii ce simti, cu asta nu poti gresi. Decat sa stai sa te gandesti la cum ar fi fost relatia voastra, mai bine risti sa fii respinsa decat sa nu stii ce ar fi fost.