Nicoleta Luciu a povestit in cadrul unui interviu cum a fost cucerita iremediabil de cel cu care are acum patru copii. Zsolt a fermecat-o pe frumoasa bruneta cu un A8.

“Am cantat la el la cazinou… Pe urma ne-am întalnit de cateva ori cu el şi cu impresarul nostru de la Laguna, Mihai. La un moment dat, l-a sunat pe Mihai şi i-a spus: “Vezi ca eu o sa plec la Viena, intreaba-le pe fete ce vor sa le aduc”. Si noi am spus: “Bomboane si magneti de frigider”. Şi, saracul a cautat în toata Viena magneti de frigider, dar n-a gasit decat un Moş Craciun. Ne-a adus in schimb bomboane, niste bomboane foarte bune…Atunci cand ne-am intalnit sa ne dea bomboanele, nu mai era cu cine-a fost inainte. Mi-a facut placere compania lui, e un tip lipicios.

Niciodata n-am vorbit la telefon… Pana intr-o seara, cand Mihai a plecat cu masina lui si Zsolt ne-a lasat pe fiecare acasa. A lasat-o pe Anca mai intai… Dupa, l-am rugat sa ma mai plimbe putin cu masina. Si ne-am plimbat pana la zece dimineata…Atunci venise cu un A8. Si mi-a placut mult cum merge maşina aia. Ma simteam bine in ea, mai ales ca aveam incalzire la scaune si eram atat de relaxata! …Ziceam: “Hai sa mai facem un drum pana-n centru şi ma duci acasa”. Şi tot aşa. Cand ne-am desparţit, ne-am sarutat prima oara şi a fost foarte bine. Atunci i-am lasat eu numarul de telefon” a povestit Nicoleta.