Unele vedete reusesc sa intre in mai multe topuri odata si pe langa faptul ca sunt votate ca fiind cele mai frumoase femei, reusesc sa fie si cele mai bogate, cele mai influentabile si in cele din urma si cele mai frumoase si sexy mamici, care chiar si dupa nastere au reusit sa-si intretina acea stralucire pura, pe care doar o femeie insarcinata o poate avea. Natalie Portman, Monica Belluci, Jessica Alba, Miranda Kerr, Heidi Klum, Cindy Crawford, Angelina Jolie, Alessandra Ambrosio, Sofia Vergara, Salma Hayek, Penelope Cruz au fost cele mai sexy mamici, frumoase si dupa nastere, iar unele dintre ele au avut bucuria aceasta nu doar o data.

Natalie Portman, actrita, nascuta la data de 9 iunie 1981, a inceput o relatie cu dansatorul Benjamin Millepied, in timpul filmarilor la Black Swan (Lebada Neagra), iar in anul 2011 cei doi au anuntat oficial logodna si putin mai tarziu si faptul ca Natalie este insarcinata. Fiul lor se numeste Aleph Portman Milledpied.

Monica Belluci, desi am vazut-o in ipostaze mai putin materne, mai ales in filmul Irreversible, care a reusit sa devina o adevarata controversa in lumea cinematografiei, actrita poate avea si puritate materna, iar pozele sunt cu siguranta convingatoare. Ea este casatorita cu actorul francez Vincent Cassel, cel cu care de altfel are si doua fetite – Deva, nascuta in anul 2004 si Leonie, nascuta in anul 2010.

Jessica Alba, este momentan casatorita cu fiul actorului Michael Warren, pe nume Cash, dupa multe relatii cu barbati mai in varsta decat ea. Impreuna cu acesta are doua fetite, pe nume Honor Marie, nascuta in anul 2008 si Haven Garner, nascuta in 2011.

Miranda Kerr a nascut in anul 2011 un baietel pe nume Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom si, cum o arata si ultimul nume, este fiul actorului Orlando Bloom. Numele de Christopher ii apartine fostului prieten al Mirandei, care a murit intr-un accident de masina pe cand cei doi inca mai erau impreuna.

Heidi Klum este mama a patru copii, printre care, primul nascut in 2004, pe nume Helene, al carei tata biologic este Flavio Briatore si momentan este casatorita cu artistul Seal, cu care are inca trei copii, pe nume Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel, nascut in 2005, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel, nascut in 2006 si Lou Sulola Samuel, nascuta in 2009. Prima ei fetita, Helene, a capatat ulterior numele de familie Samuel, dupa ce a fost adoptata de catre sotul vedetei, in mod oficial.

Cindy Crawfordse casatoreste in anul 1998 cu tatal celor doi copii ai ei, si anume Rande Gerber. Micutii se numesc Presley Walker, nascut in anul 1999 si Kaia Jordan, nascuta in 2001.

Angelina Jolie, dupa relatii tumultoase, s-a stabilit in cele din urma (pana cand nu se stie) alaturi de actorul Brad Pitt cel cu care a avut si primul copil si cel alaturi de care a mai adoptat cativa. Micutii pe care ii cresc impreuna sunt: Maddox Shivan, Zahara Marley, Shiloh Nouvel (fiica lor biologica), Pax Thien, gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline.

Alessandra Ambrosio are o fetita pe nume Anja Louise Ambrosio Mazur, impreuna cu Jamie Mazur, iar in data de 27 decembrie 2011 au anuntat faptul ca un al doilea copil este pe drum.

Sofia Vergara a fost casatorita de la varsta de 18 ani cu iubitul din adolescenta si tot cu acesta a avut si un copil pe Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara, nascut in 1992, pe cand vedeta avea doar 20 de ani.

Salma Hayek are o fetita impreuna cu francezul bilionar Francois Henri Pinault, pe nume Valentina Paloma Pinault, nascuta in 2007 si se pare ca sarcina i-a priit destul de bine, avand in vedere ca frumusetea sa a inflorit pe masura ce a trecut si vremea.

Penelope Cruz a inceput sa aiba o relatie cu Javier Bardem in anul 2007. Nu a durat mult pana sa anunte si casnicia, insa aceasta s-a bucurat de o ceremonie intima, in Bahamas, iar in anul 2011, a dat nastere si primului lor copil, pe nume Leo.