Cu titlul de „Capitala europeana a culturii” in 2021, Timisoara este cunoscuta sub numele de „ Orasul florilor ” sau „ Mica Viena ” si locul de nastere a Revolutiei romane din 1989. Este al treilea oras ca marime din Romania.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune locuri pentru a intalni femei Timisoara, sunteti in locul potrivit.  Zona principala pentru viata de noapte este langa Piata Unirii chiar in mijlocul orasului vechi. Cei dintre voi care nu sunt de aici, ar fi intelepti sa ramana in Orasul Vechi daca legatura cu fetele din Timisoara este o parte importanta a planurilor voastre. De asemenea, mediul online este o modalitate buna de a cunoaste fete din Timisoara. Internetul este plin cu site de anunturi si profile cu fete singure si gata pentru distractie.

Desigur, va va fi mai usor sa va relaxati daca aveti o camera privata langa bar sau club. In plus, intreaga dvs. calatorie va fi mai placuta daca stati in inima orasului si nu trebuie sa faceti o plimbare oricand doriti sa mergeti undeva. 

Top baruri si cluburi din Timisoara unde puteti cunoaste fete

Coco

Un loc unic in inima orasului vechi. COCO amesteca, in cel mai elegant mod, bauturile si mancarea pentru prietenii nostri locali si pentru oaspetii lor. Cu iluminare redusa, muzica buna, un cadru special sub cer, va veti relaxa instantaneu si va veti indeplini gustul rafinat. COCO amesteca, in cel mai elegant mod, bauturile si mancarea pentru prietenii nostri locali si pentru oaspetii lor.

Reflektor Venue

Reflektor Venue – Cea mai noua locatie de concerte, petreceri si evenimente live in Timisoara! Muzica | Arta | Film | Evenimente | Live Venue Reflektor Venue-este aproape un an una dintre locatiile finale ale Timisoarei. Concerte // Petreceri // teatru // stand-up comendy // spectacole // Dans contemporan // lansari de carti // Film

Epic Society

Weekend-ul este momentul pentru a-ti face amintiri, iar la Epic Society Club gasesti intotdeauna muzica buna, petreceri uimitoare, un loc frumos si personal prietenos. Vineri sta sub semnul Maestros del Ritmo, o frumoasa fuziune de deep, vocal sau tech-house realizata de DJ rezidenti si invitati speciali. Schimbam lucrurile sambata cu Charismatique, un amestec proaspat de hituri maiestuoase si cultura contemporana, care te va tine dansand toata noaptea. Ne place sa ne imbracam cand iesim si codul nostru vestimentar este o tinuta inteligenta. Fara blugi largi, fara imbracaminte sport, fara sepci, pentru barbati pantofii de rochie sunt o necesitate si daca preferati tricourile, faceti-le camasi cu guler. Bucurati-va de o noapte in Epic cu fiecare ocazie si daca intentionati sa mergeti la o petrecere, consultati pachetele speciale: – Petrecere de nastere – Petrecere burlacita – Evenimente corporative.

Unique

Locatia ruleaza atat ca un Caffe-Bar, cat si ca NightPub. Weekend: atentie la clubul de noapte, puteti face rezervari pentru petreceri private!

Night Club Galaxy

Este vorba despre simplitate, decorul minimal negru-moale, configurarea cu iluminare cu LED-uri si puternicul sistem de sunet VOID Acoustics fac o impresie instantanee de la momentul in care ati intervenit. In cele sase luni de activitate, baza de date a salutat artisti importanti precum Audiofly, Carlo Lio, David August, James Zabiela, Jay Lumen, Joey Daniel, La Fleur, Matthias Tanzmann, Nic Fanciulli, Praslesh, Petre Inspirescu, Technasia, Traumer, Tube & Berger si lista continua. In timpul primului sezon, clubul a devenit extrem de popular in afara granitelor tarii, mai repede decat a facut vreodata orice alt club romanesc. 

Heaven Timisoara

A fost odata un tinut plin de veselie, plin de oameni frumosi si fericire pura. Acum, de la an la an, devine din ce in ce mai mare si mai puternic ca niciodata. Heaven este un loc pe pamant si cel mai bun loc pentru o petrecere in oras. Alatura-te in fiecare weekend si simte magia. Dupa tot acest timp, inca zguduie viata de noapte a orasului.