Evenimentul mult asteptat cu cele mai mari reduceri din an este asteptat sa aiba loc in luna noiembrie, in ultima vineri. Dar magazinele online din Romania ne-au obisnuit in ultimii ani sa ne ofere surprize, asa ca isi incep reducerile chiar din prima vineri din luna noiembrie. 

Sfaturi pentru cumparaturi online in siguranta de Black Friday

Unii din noi isi amintesc inca vremurile cand cumparaturile online erau o noua perspectiva pentru noi. In zorii cumparaturilor online, multi consumatori evitau sa faca achizitii online, pentru ca nu erau foarte siguri de aceasta procedura. Azi, insa, a devenit un lucru obisnuit sa faci o plata online cu cardul. Cu toate acestea exista insa unele ingrijorari in ceea ce priveste securitatea platilor online, mai ales atunci cand vorbim de Black Friday, cel mai mare eveniment al reducerilor din tot anul. 

Daca ai aflat cand e black friday, iata in continuare cateva sfaturi despre cum poti cumpara in siguranta online in aceasta zi importanta. 

De Black Friday cumpara de la magazine online in care ai incredere

Daca este vorba despre un site de care ti-a povestit un prieten, cel mai probabil este sigur. Daca este un site pe care l-ai mai vizitat si de unde ai cumparat, atunci nu trebuie sa-ti faci probleme. Dar daca vezi o oferta Black Friday la un pret derizoriu pe un site dubios, atunci ar trebui sa-ti pui niste intrebari. 

Alege un site in care poti sa ai incredere atunci cand iti faci achizitiile de Black Friday. Ori de cate ori este posibil, cumpara de la un furnizor pe care il cunosti si care are credibilitate. Aceasta nu inseamna ca ocazional nu poti testa si alte magazine online. Dar fii precaut, mai ales de Black Friday si mai ales daca vorbim de un produs prea ieftin sa fie adevarat. 

De Black Friday evita site-urile cu design neplacut sau ieftin

Chiar asa. De Black Friday ar trebui sa eviti site-uri cu design dubios. In primul rand, un site care nu arata profesionist, ar putea insemna ca proprietarul sau nu este profesionist (cu exceptia cazului in care este chiar un escrocher profesionist). Uite cateva indicii care ar trebui sa-ti dea de gandit:

– listele de preturi sunt in pdf

– toate laptopurile HP TREBUIE SA PLECE AZI. Aceasta este o formulare un pic dubioasa. 

– preturile afisate sunt incetosate. 

Chiar daca vanzatorul este bine intentionat, site-ul ar putea fi dovada faptului ca designerul este incompetent. 

Pentru a urmari exact ce se intampla in piata acceseaza catalogul online cu oferte de la katalog.ro, aici ai  cele mai recente și populare cataloage și reviste cu promoții