Nu de putine ori ai visat animale si nu ai stiut cum sa interpretezi acel vis. 123urban.ro iti spune ce inseamna animalele din vis, cand sunt de bun augur si cand ar trebui sa iti faci griji.

Atunci cand visezi ca te lupti cu un animal, acest lucru poate semnifica ca ai o dorinta ascunsa, pe care incerci sa o suprimi. Poate iti doresti o schimbare in viata ta si nu esti sigura ce cale sa alegi. Daca animalul iti vorbeste, este glasul constiintei tale, care iti poate da indicii despre ce ar trebui sa faci. Iar atunci cand visezi ca eliberezi un animal sau il salvezi, poate fi vorba de recunoasterea propriilor sentimente si descatusarea acestora. Atunci cand visezi un pui de animal inseamna ca esti imatura si nu ai multa experienta.

Sa descoperim insa care sunt animalele care ne apar cel mai des in vise si ce pot semnifica acestea.

Sarpe. Atunci cand visezi un sarpe subconstientul iti poate transmite faptul ca te strecori printre probleme pe care inca nu le-ai rezolvat. Daca sarpele te musca inseamna ca iti esti frica de ceva sau ai facut ceva care va avea repercusiuni.

Vaca. Vaca din vis iti transmite pace si liniste sufleteasca. Este posibil sa ai instincte materne puternice sau sa ai nevoie de cineva care sa aiba grija de tine si sa te ocroteasca.

Unicorn. Chiar daca acesta nu exista in realitate, poate exista in imaginatia ta. Unicornul inseamna puritate, spirit de aventura, putere si gingasie.

Porc. Procul din vis semnifica lacomie, egoism si incapatanare. Ar trebui sa fii mai intelegatoare cu cei din jurul tau.

Caine. Cainele in general simbolizeaza fidelitate, protectie si intuitie. Daca animalul maraie poate trada un conflict interior, iar daca latra vei avea parte de intalniri sociale si vei cunoaste persoane noi. Atunci cand un caine te musca simbolizeaza lipsa de loialitate din partea prietenilor, iar daca iti cumperi un caine inseamna ca ai nevoie de prieteni noi.

Magar. De cele mai multe ori magarul prevesteste mici necazuri. Daca magarul cara ceva, inseamna ca trebuie sa fii rabdatoare si sa muncesti mult pentru ce vrei sa realizezi.

Caprioara. Caprioara este simbolul frumusetii si al feminitatii. Ai o mare incredere in tine daca visezi caprioare.

Taur. Taurul din vis iti tradeaza incapatanarea si dorinta de a-i domina pe cei din jur. Taurii mai pot prevesti si perioade bogate sau castiguri materiale.

Pisica. Pe de-o parte pisica poate semnifica feminitate si independenta si putere. Pe de alta parte pisica din vis iti poate transmite faptul ca esti pe cale sa fii inselata sau sa ai ghinion. Daca o alungi vei depasi obstacolele, iar daca te musca inseamna ca ai anumite frustrari in viata pe care ar trebui sa le rezolvi.