Pranic Healing este totodata un sistem holistic de educatie ce aplica Legile Energiei in domeniul sanatatii si in diferite domenii precum cristale, psihoterapia Pranica, autoaparare psihica, Feng Shui Pranic.

Ajuta la dezvoltare personala rapida in domeniul spiritualitatii si conduce la autoperfectionare si iluminare. Prin intermediul tehnicilor Pranic Healing fiecare poate invata sa fie propriul sau vindecator. Metodele Pranic Healing pot fi aplicate cu succes in diferite afectiuni. Sistemul de vindecare are la baza protocoale specifice pentru fiecare tip de boala, puse la punct in cadrul Institutului de Stiinte Interioare infiintat de Master Choa Kok Sui, unde au colaborat oameni de stiinta si maestri clarvazatori. Pranic Healing este o terapie complementara si poate fi practicata in paralel cu alte tratamente.

Ce trateaza   toate problemele fizice accelerarea procesului de vindecare si recuperare slabiciune fizica si stari de oboseala accelerarea vindecarii ranilor, fracturilor, operatiilor dureri de spate sau de cap recuperarea formei fizice pierderea in greutate

Sfatul specialistului:  Cerasella Pere Mihaes, psiholog, instructor Pranic Healing

Majoritatea bolilor (dezechilibre emotionale, psihologice, spirituale) isi au originea in corpul energetic. Prana reprezinta energia vietii, forta vietii si are ca surse principale: soarele, aerul, pamantul. Atunci cand transferam energie pura (prana) in zona afectata, dupa ce mai intai am curatat-o, activam, de fapt, programul de autovindecare al corpului si viteza de vindecare se accelereaza.

Nu este nimic mistic sau superstitios in aceasta, totul se bazeaza pe reguli naturale, simple, cunoscute de mii de ani. Pranic Healing nu se substituie medicinei alopate, ci este complementara acesteia, aplicand tehnici naturale si economice de dezintoxicare si reechilibrare a energiei vitale.”

Afectarea corpului energetic

Cand corpul energetic din jurul unei persoane este murdar si incarcat cu toxine, emotii si ganduri negative, putem vorbi de o contaminare cu efecte adverse in ceea ce priveste bunastarea persoanei la toate nivelurile, care ii limiteaza puterea, succesul personal. Consecintele corpului energetic contaminat sunt: lipsa de claritate control inadecvat al emotiilor si gandurilor imunitate scazuta probleme de sanatate cronice scaderea vitalitatii la toate nivelurile imbatranire prematura nivel inalt de stres si control insuficient al situatiilor intarzierea dezvoltarii personale lipsa succesului material revenirea problemelor in relatiile umane obstacole in abilitatea de a materializa scopurile

Echilibru mental si emotional

Pranic Healing se aplica cu rezultate excelente in toate blocajele energetice care conduc la boli in corpul fizic si corpul psihomental si are doua directii principale: ca siinta de vindecare (persoana bolnava merge la terapeut) si stiinta de autovindecare, in care fiecare invata sa fie propriul sau vindecator. In functie de gravitatea bolii, Pranic Healing trateaza bolile specific, adresandu-se fiecarei persoane in parte, neinvaziv, natural, in armonie cu legile corpului. Prin avansarea in tratament se ajunge la cauza spirituala a bolilor. Sunt folosite tehnici pentru a valorifica Prana sau Forta Vitala pentru a reechilibra, armoniza si fortifica campurile de energie.

Toate formele de viata au campuri de energie, inclusiv activitatile umane sunt inconjurate de energie, care le controleaza. Pranic Healing se adreseaza celor care doresc o metoda de vindecare naturala, neinvaziva, in armonie cu corpul fizic, celor care urmaresc rezolvarea cauzei bolilor, nu doar a simptomelor si, nu in ultimul rand, celor care vor sa invete Legile Energiei, pentru a le aplica in mentinerea starii de sanatate si in dezvoltarea personala si spirituala.

Tratamentele Pranic Healing redau sanatatea corpului fizic, accelereaza procesul de vindecare, pentru fiecare afectiune existand un protocol specific de vindecare. Echilibreaza si armonizeaza planul emotional si mental. Te ajuta sa te purifici emotional si mental pentru a lucra asupra cauzei bolii si a te perfectiona continuu.