Se pare ca numarul de posturi de radio online muzica hip-hop creste din ce in ce mai mult, unul dintre exemplele concludente fiind numarul mare de astfel de statii care sunt mult mai usor de ascultat de catre romanii de peste tot din lume. Multe dintre aceste posturi difuzeaza numai muzica romaneasca, in timp ce altele prefera sa difuzeze si muzica hip-hop straina, stiind ca in acest fel vor avea mai mult public consumator. Acest gen de radio este insa unul de nisa pentru ca, in general, oamenii asculta muzica de la radio cand se afla in masina, si nu toti au parte de calculatoare sau de acces la internet in automobil.

Unul din cele mai cunoscute posturi de radio online muzica hip-hop este Radio Greu de Difuzat, un post de radio care are un succes covarsitor la publicul amator de hip-hop si rap. Postul de muzica online se lauda ca fiind cel mai bun de acest fel din Romania si se axeaza pe difuzarea exclusiva de muzica romaneasca hip-hop de calitate. Proiectul este sustinut si de trupa de hip-hop Codu’ Penal si si-a format deja o baza destul de mare de fani. Radio Greu de Difuzat poate fi ascultat de pe site-ul oficial al postului de radio greudedifuzat.eu/ sau direct de la link-ul de mai jos: greudedifuzat.eu/greudedifuzat.m3u . Invitatii la acest post de radio in cadrul emisiunilor fac parte din cercurile cunoscute de hip-hop: Puya, Sisu, Tataee, Moshu si altii.

Un alt post de radio online muzica hip-hop este Pro Fm Hip Hop Gold. Pro FM a ales sa mearga mai departe cu conceptele de radio online si, din 2010, de cand a intrat si pe piata de radio de profil online, s-a reprofilat in mai multe sub-radiouri de muzica clasate pe genuri muzicale. Pro Fm Hip Hop Gold difuzeaza cea mai interesanta muzica Hip-hop si rap veche, alegand doar cele mai bune piese pe care impatimitii acestui gen de muzica le pot asculta la radio. Radio Pro FM Hip Hop Gold poate fi ascultat la link-ul de mai jos: profm.ro/radio/profm_hip_hop_gold.

Printre cele mai ascultate posturi de radio online muzica hip-hop se numara si Radio traditional Hip-Hop. Cei care se afla in spatele acestui proiect sustin ca radioul propriu difuzeaza cea mai buna muzica de hip hop „de atunci si de acum”. La Radio Traditional Hip Hop muzica difuzata face parte si din istoria genului, insa se bucura si de diversitatea muzicii actuale. Toti cei care vor sa asculte hip hop necenzurat pot incerca link-ul : radiotraditional.ro/asculta-live/asculta-online-hip-hop .

Printre cunoscutele posturi de radio online muzica hip hop se numara si Coast to Coast FM, cunoscut ca si Extasy FM. Postul de radio isi propune sa vina cu un nou concept de muzica si, inca de la inceputurile sale, din 2010, s-a incercat o revitalizare a acestei piete. Scopul acestui post de radio, dupa cum spun si creatorii sai, este acela de a le oferi ascultatorilor cele mai bune hituri hip hop si un adevarat post de radio cu target al fanilor hip hop adevarati. Cei de la Coast to Coast FM isi aleg melodiile si in functie de dorintele „clientului” asa ca cine doreste sa le dea un pont DJ-ilor, poate face acest lucru contactandu-i pe site-ul propriu: extasyfm.ro/ . Evident, cine doreste sa asculte Coast to Coast FM, poate face acest lucru la site-ul de mai jos: extasyfm.ro/extasyfm.ro/live2.html .

Fanii muzicii hip hop mai au si optiunea de a asculta radio Power Hitz Hip Hop la link-ul: powerhitz.com/channels/stationasx/pwrpower.asx . Acest radio underground prezinta muzica hip hop si rap ascultatorilor acestui gen de muzica.

Un alt distribuitor al muzicii hip hop este si Radio Sud Berceni, un mic radio online care doreste a le arata ascultatorilor ce inseamna muzica adevarata. Fanii acestui radio au chiar si o comunitate online si un forum pus la dispozitie de administratorii site-ului  sud-berceni.ro/, unde acestia pot discuta si asculta muzica ce le place.

Unul din cele mai interesante posturi de radio online muzica hip-hop este Sky Radio FM Urban Jamz. Aici aveti parte de cele mai interesante hit-uri straine de hip hop venite de la adevarati profesionisti. Puteti incerca si celelalte subramuri ale site-ului specializat in distributie de muzica pe genuri via radio, sau puteti incerca hip hop la sky.fm/play/urbanjamz.