Ai auzit de numerologie? Vezi mereu acelasi numar de-a lungul vietii tale? Te-ai trezit atras de anumite numere? Poate doriti sa aflati mai multe despre numerologie ? Poate ca habar n-aveti absolut ce este numerologia?

Voi discuta ce este numerologia, istoria din spatele ei, cum functioneaza si cum puteti calcula numarul dvs. de numerologie, precum si cateva fapte interesante despre subiect.

Ce este numerologia?

In termeni simpli, numerologia este un studiu al numerelor din viata. Puteti descoperi informatii despre lume si, de asemenea, fiecare persoana in parte, utilizand numerologia. Numerologia este vazuta ca un limbaj universal al numerelor.

Daca sunteti familiarizat cu Astrologia, atunci este posibil sa stiti putin despre Numerologie; este similar in destul de multe moduri, dar foloseste o metoda diferita pentru a obtine informatii si informatii: Numere.

Numerologia este ideea ca universul este un sistem si odata defalcat ne raman elementele de baza, adica numerele. Aceste cifre pot fi apoi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si pe noi insine ca indivizi.

Gasirea semnificatiei in numere

Numerologia este ideea ca universul este un sistem; odata defalcate ne raman elementele de baza, adica numerele. Intelegand ca totul in lume depinde si poate echivala cu numerele, un numerolog poate lua mai multe elemente ale unei persoane si le poate imparti in numere semnificative prin diferite metode. Aceste numere pot fi apoi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si pe noi insine ca indivizi, unde puteti descoperi idei despre scopul si trasaturile dvs. de personalitate prin elaborarea unor lucruri precum numarul caii voastre de viata , numarul expresiei si numarul dorintelor inimilor printre multi altii.

Istoria numerologiei

De unde a venit numerologia si cum a ajuns sa fie este oarecum un mister, ca multe filozofii antice. Se spune ca Egiptul si Babilonul sunt cele mai vechi inregistrari scrise de numerologie.

Alte dovezi arata ca numerologia a fost utilizata acum mii de ani in Roma, China, Grecia si Japonia.

Numerologia moderna este in mod normal atribuita lui Pitagora, care era un filosof grec. Desi nu se stie daca a inventat Numerologia, a avut in spate cateva teorii, care au dus numerele la un nivel complet diferit. Aceste teorii sunt acum motivul pentru care Pitagora are meritul numerologiei moderne.

Dr. Julian Stenton a fost de fapt persoana care a venit cu numele „Numerologie”. De asemenea, a cumparat recunoastere si constientizare pentru aceasta in timpurile moderne. Nu se stiu prea multe despre locul unde se afla Numerologia, a devenit destul de popular in societatea actuala si este folosit de multi.

Cum functioneaza numerologia?

Modul in care functioneaza numerologia este de fapt destul de complicat si necesita de obicei un maestru numerolog pentru a furniza lecturi detaliate si precise. Desi iti poti gasi cu usurinta numarul caii de viata si lucruri precum expresia, personalitatea si sufletele tale, folosind calculele de baza, este modul in care aceste numere functioneaza impreuna care trebuie interpretate corect.

Ideea din spatele numerologiei este ca cosmosul si viata ta sunt afectate de data nasterii, de numele nasterii si de multi alti factori care inconjoara un individ. In acest fel, exista adancimi mari pe care le poate furniza o prognoza numerologica . In consecinta, poate oferi informatii de multe ori uluitoare despre cineva.

Se crede ca nu exista coincidente in Univers ca numele si ziua ta de nastere afecteaza calatoria pe care o vei face si caracteristicile tale, in acelasi mod, ca unii se uita la horoscop sau astrologie pentru a interpreta semne sau destine.