Cazi. Iti cad dintii. Ai intarziat in mod constant 10 minute pana la marea ta prezentare de lucru. Cu totii am avut acele vise care ne-au facut sa ne trezim intr-o panica deplina, doar ca sa ne dam seama ca sunt, ei bine, doar vise. Dar ce inseamna de fapt – si de ce ne mai gandim la ele dupa ce ne trezim?

Se pare ca visele conteaza. Visele sunt gandurile tale subconstiente. Sunt o continuare a gandurilor tale din zi. In timp ce dormi, creierul tau evoca in jur de cinci vise pe noapte (da, chiar daca nu ti le amintesti). Este o multime de ganduri subconstiente de despachetat. Si, desi fiecare vis este unic, ele tind sa urmeze anumite tipare simbolice.

Ce inseamna daca iti cad dintii in vis?

Cele mai frecvente vise legate de caderea dintilor dvs. includ sa va sfaramati dintii in maini, sa cada unul cate unul doar cu o usoara lovitura sau dintii sa va putrezeasca. Aceste vise ar putea reflecta anxietatile tale cu privire la aspectul tau si modul in care ceilalti te percep. De obicei, aceste vise provin dintr-o teama sau respingere, jena sau senzatie de neatractiv.

Caderea dintilor se poate lega si de comunicare. Cand iti lipsesc dintii, va fi mai greu sa vorbesti. Prin urmare, visul tau ar putea evidentia unele dificultati de comunicare cu cineva sau sa te exprimi intr-un fel. Se poate lega, de asemenea, de un sentiment de neputinta, deoarece dintii sunt folositi pentru a musca, rupe si mesteca. Este posibil sa va lipseasca increderea sau sa aveti nevoie de mai multa confidentialitate in anumite situatii.

Ce inseamna daca esti urmarit intr-un vis?

A fugi de ceva sau de cineva care te urmareste in visul tau sugereaza ca fugi de ceva care iti provoaca teama sau anxietate in viata de veghe. Actiunea ta de a fugi sugereaza ca asa vei raspunde la presiune si ai face fata stresului sau temerilor de zi cu zi. Va sugereaza ca aveti tendinta de a fugi de probleme, mai degraba decat de a le aborda. Acest vis poate fi recurent pana cand veti gasi problema si o veti rezolva in viata voastra de veghe.

Daca nu gasesti o toaleta in vis, ce inseamna?

Cand ai un vis in care nu gasesti toaleta, acest lucru se poate referi la ceva din viata ta de veghe in care s-ar putea sa te chinui sa-ti exprimi nevoile intr-o anumita situatie. S-ar putea sa simtiti ca, pe masura ce puneti pe altii pe primul loc, va lipseste timpul pentru probleme personale.

Ce inseamna a fi gol in vis?

A fi gol intr-un loc public sugereaza ca te straduiesti sa te regasesti sau ca simti ca esti acuzat sau expus gresit. Daca nu sunteti persoana goala din vis, dar vedeti o persoana goala, poate insemna ca sunteti ingrijorat de expunerea acelei persoane asupra unei anumite probleme. Ar putea insemna, de asemenea, ca va simtiti confortabil in pielea dumneavoastra.

Ce inseamna daca te simti nepregatit pentru un examen in visul tau?

Visele de a te simti nepregatit pentru un examen sunt in mod obisnuit legate de adultii tineri sau copiii aflati sub stres. Se pot simti atat de reale, incat ne trezim convinsi ca tocmai am esuat la un test important. Visele cu teste sunt o reflectie asupra lipsei de incredere si incapacitatii individului de a avansa la urmatoarea etapa a vietii. Acest tip de vis este un vis oglinda care nu are nimic de-a face cu nimeni altcineva. Cel putin 1 din 5 persoane vor experimenta un vis de examen in viata lor.

Caderea in vis, ce inseamna?

Cand cadeti in visul dvs. si sunteti depasit de frica, acesta inseamna nesiguranta si anxietate cu privire la o situatie. Poate ca ati esuat in a face ceva in viata voastra de zi cu zi, iar visul va scapa sentimentele de a nu face asa cum ati fi sperat. Daca esti fericit cazand liber, sugereaza ca nu ti-e frica de schimbari si esti gata sa imbratisezi frumusetea ei. Daca este in apa, visul sugereaza ca ai sentimente foarte puternice pentru cineva.