Dacă administrați o afacere în domeniul îngrijirii unghiilor, trebuie să fiți în permanență la curent cu toate produsele profesionale și semiprofesionale de actualitate.

Nu este vorba numai despre concurență. Este vorba și despre felul în care vor reacționa clientele. Este vorba și despre personalul cu care colaborați care este foarte interesat de produse cu care se lucrează ușor, de produse foarte rezistente în timp și foarte frumoase.

Fsm-românia.ro – o ofertă foarte tentantă!

Cel mai important avantaj al colaborării cu distribuitorul Fsm-românia.ro constă în faptul că pune la dispoziția persoanelor interesate mii de produse profesionale de foarte bună calitate, pentru îngrijirea unghiilor. Este vorba despre sute de tipuri de geluri construcție, sute de tipuri de geluri color, produse acrilice, sute de modele de oje semipermanente, accesorii și ustensile moderne, kit unghii gel, seturi diverse pentru manichiuri, decoruri și tatuaje variate, produse Everin, etc.

În afară de produsele de marcă proprie, de aici puteți comanda online produse fabricate de branduri recunoscute în toate țările lumii: CANNI, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, etc.

În situația în care administrați unul sau mai multe saloane de manichiură modernă, merită să testați toate categoriile de produse. Nu veți cheltui mulți bani pentru serviciile de transport, nu veți aștepta foarte mult timp produsele, veți avea de unde alege, vă puteți bucura în mod frecvent de foarte multe campanii de reduceri importante, de asemenea.

Produsele pot fi returnate, dacă sunt respectate condițiile impuse de companie, bineînțeles.

Recomandările noastre!

Vă puteți îndrepta atenția în momentul de față asupra ofertelor de aparate moderne. Este vorba despre multe tipuri de lămpi UV sau LED, de foarte multe tipuri de freze electrice și de sterilizatoare moderne. Utile pot fi și dezinfectantele profesionale care se folosesc și pentru dezinfectarea cabinetelor medicale dar și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical (sunt eficiente!).

Oferta de geluri pentru construcție este, de asemenea, importantă. Este un produs cheie de care aveți nevoie pentru realizarea unei manichiuri rezistente și foarte atrăgătoare. Sunt multe tipuri de geluri pentru construcție incluse în ofertă în momentul de față. Culori diferite și branduri variate. Se lucrează ușor cu ele, nu necesită mult timp pentru finalizare și nu costă nici mult.

Mai este util să studiați și oferta de oje semipermanente de toate tipurile. Sunt postate pe site peste 800 de modele de astfel de produse. Nu doar ojele semipermanente FSM merită cumpărate de aici. Puteți încerca și ojele Venalisa sau pe cele marca Rosalind. Veți găsi postate pe site, de asemenea, seturi avantajoase de oje semipermanente care conțin un număr diferit de oje de aceeași calitate.

Comenzile se fac online, atât de către persoanele fizice cât și de către firmele specializate în domeniul Nail Art. Plata se face cu cardul sau ramburs, în numerar, în momentul predării coletului. Pentru informații suplimentare, puteți contacta un reprezentant din partea firmei la numărul de telefon 0745677518.