Pastele marcheaza desavarsirea Patimilor lui Hristos, incepand cu Postul Mare si terminand cu Saptamana Mare, care include Joia Mare, Vinerea Mare (cand se oficiaza rastignirea lui Isus) si sfarsindu-se in sfarsit cu Duminica Pastelui. Ziua marcheaza intoarcerea lui Hristos care s-a jertfit pentru pacatele omenirii.

Este o zi de sarbatoare in care oamenii participa la slujbele de rugaciune, impodobesc si impart oua de Paste si joaca jocuri traditionale de Paste, cum ar fi decorarea oualor. Pe langa traditiile de Paste oamenii isi trimit mesaje si felicitari de Paste familiei si prietenilor. Daca nu esti inspirat in ziua de Paste, citeste mai jos si vei gasi o multime de mesaje si felicitari de Paste pentru cei dragi.

Paste Fericit

Pastele a prezentat intotdeauna o perioada foarte importanta pentru crestini: invierea lui Isus Hristos. Fotografiile cu iepurasi, pui mici, flori de primavara si oua de Paste sunt reprezentarea perfecta a acestei sarbatori care ne da un sentiment de renastere. De asemenea si felicitarile frumoase de Paste. Vezi mai jos felicitarile de Paste pentru cei dragi. Citeste, de asemenea si pe https://uniunea.ro/mesaje-de-paste-2022/ pentru mai multe felicitari, urari si mesaje de Paste.

💧Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat! 

💧E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. 

💧O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit! 

💧Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! 

💧Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! 

💧Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste. 

💧Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat! 

💧Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! 

💧Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat! 

💧E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT! 

💧Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit! 

💧Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! 

💧Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale. 

💧Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! 

💧Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat! 

💧Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste Fericit cu rasete si voie buna. 

💧Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat! 

💧Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT! 

💧De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. 

💧Un iepuras cu botic alb/ A venit la voi in prag/ Sa va aduca un ou rosu/ Care sa va umple cosul/ Ciocniti? 

💧Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

💧Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate. 

💧Iepurasul mustacios este de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit! 

💧As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit! 

💧M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina. Sa vin pe balcon? Astept raspuns! 

💧Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Ca e criza in buget/ Asa ca s-a imbatat/ Ca sa nu fie crizat/ Paste Fericit! 

💧Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit! 

💧Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras. 

💧Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! 

💧Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! 

Mesaje de Paste

Acest weekend de Paste este cea mai mare sarbatoare a calendarului crestin, deoarece le aminteste credinciosilor ca Hristos a inviat, un element central al credintei crestine. Atestat inca din secolul al II-lea, acest festival este punctat de multe traditii. Incepand cu cult religios, traditii culinare sau chiar oua de Paste. Trimite-le celor dragi mesaje de Paste cu care sa-ti exprimi dragostea si aprecierea.

🔆Christos a inviat oferindu-ne o viata plina de speranta, bucurie si pace. 

🔆Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit! 

🔆Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit! 

🔆Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat! 

🔆Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat! 

🔆Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet. 

🔆Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! 

🔆Sa pastem cat de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata. 

🔆Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale. 

🔆Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost „CRUCEA”, scopul SAU a fost „DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT! 

🔆Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti. 

🔆Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras. 

🔆Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! 

🔆Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit! 

🔆Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari! 

🔆Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! 

🔆Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna. 

🔆Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🔆SARBATORI SENINE SI PACE IN SUFLET! Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o. 

🔆O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit! 

🔆Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! 

🔆Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite! 

🔆E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. 

🔆Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia! 

🔆Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat! 

🔆De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi? 

🔆Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! 

🔆Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine. 

🔆As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit! 

🔆Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! 

🔆Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit! 

🔆Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit! 

🔆De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. 

🔆16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT! 

🔆Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste! 

🔆Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat! 

🔆Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! 

🔆M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. 

🔆Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate. 

🔆Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat! 

🔆Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTI. 

🔆Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit! 

🔆Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat! 

🔆Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! 

Felicitari de Paste

Duminica Pastelui este una dintre principalele sarbatori crestine celebrate in fiecare an in intreaga lume. Potrivit credintelor, in aceasta zi Domnul Isus s-a nascut din nou dupa moartea sa in Vinerea Mare. Si dupa aceea, a trait vreo 40 de zile cu urmasii lui, iar dupa aceea, s-a ridicat la cer. Duminica Pastelui este cunoscuta si ca Duminica Pastelui si a Invierii. In ziua sfanta de Duminica trimite-le celor dragi felicitari de Paste si ureaza-le numai bine.

🌱Fie ca Lumina Invierii sa isi patrunda in suflet si sa te bucure de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos. Paste fericit! 

🌱Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras. 

🌱Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari! 

🌱Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine. 

🌱Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! 

🌱Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! 

🌱Bucuria trebuie sa vina din lucruri marunte, linistea din suflet, iar lumina din inima. Hristos a inviat! 

🌱Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii! 

🌱Sarbatorile Pascale sa-ti aduca in suflet numai bucurie si iubire. Bucura-te de aceste momente magice alaturi de toti cei dragi tie. Hristos a inviat! 

🌱Fie ca Pastele sa va aduca in inimi lumina, pace si fericire, pe care sa le impartiti cu cei dragi, in aceste clipe magice! Paste fericit! 

🌱Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat! 

🌱Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat! 

🌱Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca. 

🌱Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit! 

🌱Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat! 

🌱Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat! 

🌱Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din sufletele noastre. Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi! 

🌱In noaptea Invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet „Hristos a inviat!”. 

🌱Lumina Sfanta sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Paste Fericit! 

🌱Mai bine dau MESAJE DE PASTE decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale. 

🌱Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam asa cum se cuvine! 

🌱Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii! 

🌱Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet. 

🌱Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere. 

🌱Chiar daca nu putem sa petrecem Pastele impreuna, sa stii ca voi fi cu sufletul alaturi de tine. Sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape cat mai curand! Paste fericit! 

🌱Lasa Lumina Sfanta a Invierii sa iti patrunda in casa si in suflet. Numai asa te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat! 

🌱Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate. 

🌱M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. 

🌱Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi tot mai mult! Hristos a inviat! 

🌱Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua!”„Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! 

🌱Pentru Invierea Domnului este sarbatoarea renasterii, alaturi de acest cadou Un Paste fericit! 

🌱Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! 

🌱Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! 

🌱E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. 

🌱Fie ca Sfanta Lumina a Sarbatorilor Pascale sa va inunde casa si inimile, sa va aduca numai armonie, fericire si dragoste! Hristos a Inviat! 

🌱Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului! 

🌱Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! 

🌱De Pasti…Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a Inviat! 

🌱Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! 

🌱Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Paste fericit! 

🌱In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit! 

🌱Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul Iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! Hristos a inviat! 

🌱Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! 

🌱Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru. 

🌱Care sunt cele mai frumoase urari de Paste pe care le poti trimite prietenilor. 

🌱Sfintele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit! 

🌱Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste. 

🌱Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! 

🌱Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT! 

🌱Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. 

🌱Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit! 

🌱Fie ca Sarbatorile Pascale sa iti aduca pace si lumina in suflet si puterea de-ai ajuta mereu pe cei care au nevoie de tine. Hristos a inviat! 

🌱De Pasti…Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat! 

🌱Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Inviat ! 

🌱Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat! 

🌱Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit! 

🌱Iti doresc ca Sfanta Sarbatoare a Inverii lui Iisus sa iti aduca in suflet cele patru taine: incredere, speranta, iubire si lumina. Paste fericit! 

🌱E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit! 

🌱Ce urari le puteti trimite celor dragi. 

🌱Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! 

🌱Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri. Un Paste fericit! 

🌱Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia! 

🌱Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! 

🌱Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit! 

🌱In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet „Hristos a inviat! 

🌱O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit! 

🌱Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit! 

🌱Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS A INVIAT! 

🌱Fie ca ziua sarbatorilor pascale sa va aduca multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani! Din partea mea…Sarbatori fericite! 

🌱Vorbele simple sunt cele mai de efect! Asa ca o sa-ti spus scurt si lipsit de originalitate: Hristos a inviat! 

🌱Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

🌱Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! 

🌱Iubirea ne aduce pe toti impreuna, oriunde am fi. Ii avem pe cei dragi in sufletul nostru. Sa ne bucuram de Sfintele Paste, de caldura caminului. Oriunde ati fii, bucurati-va de Paste si primiti lumina Invierii Domnului. 

🌱M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Hristos a Inviat! 

🌱Cu ocazia acestei zile deosebite iti urez tie si familiei un Paste Fericit si sanatate ca in rest le faci pe toate! 

🌱Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT! 

🌱Doar o singura data pe an e Pastele. Bucura-te de aceasta zi speciala, imbogatita cu aroma bucatelor traditionale si a florilor de primavara! Hristos a inviat! 

🌱Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat! 

🌱E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT! 

🌱Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! 

🌱Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit! 

🌱Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat! 

🌱Fie ca Sarbatorile Pascale sa-ti intareasca increderea si speranta! Paste fericit! 

🌱Sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT, cu lumanari aprinse si sufletul curat. 

🌱Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE. 

🌱Domnul nostru Iisus Hristos a fost un crin printre spini, insa tu prin dragostea lui nemarginita, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! 

🌱De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi? 

🌱Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit! 

🌱Pentru multi, Pastele e un moment petrecut alaturi de familie. Pentru altii, prilejul perfect de a lipsi de la serviciu sau scoala. Pentru mine insa este acel moment special pe care vreau sa-l petrec alaturi de tine. Paste fericit! 

🌱Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat! 

🌱Fii in sentimentul Pastelui…astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. 

🌱Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat! 

🌱Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat! 

🌱Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata. 

🌱Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! 

🌱Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua! 

🌱Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! SARBATORI FERICITE! 

🌱Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit! 

🌱Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine! 

🌱Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!