Vedetele afiseaza o anumita latura a personalitatii lor in momentul in care apar pe scena sau intr-un film si indiferent de cat de multe roluri joaca, viata lor si secretele raman acolo unde trebuie, adanc ingropate, nu se vor avanta ele sa isi faca toate intimitatile publice. Insa jurnalistii sunt si mai incapatanati si mai ales cei din presa mondena, isi dau silinta sa afle cat mai multe. Iata o serie de lucruri pe care probabil nu le stiati despre vedete, si care iti vor starni amuzamentul mai ales gandindu-te la imaginea pe care deja si-au creat-o. Si cu cine sa incepem lista daca nu cu faimosul si invincibilul Chuck Norris.

Chuck Norris, nu este deloc Chuck ci este Carlos. Sau mai bine spus Carlitos asa cum il alintau si parintii. Cu siguranta ati observat o serie de bancuri spuse pe seama lui, nici nu e de mirare avand in vedere rolurile pe care le-a jucat pana acum in toate filmele, avand aceeasi tematica, mai exact, cea a invincibilului. Si cum sa va spunem ca de fapt Chuck Norris se numeste Carlos Ray Norris si are deja 73 de ani, motiv pentru care bancurile ar trebui sa inceteze (din respect pentru batrani).

Chuck a fost denumit Carlos dupa un prieten foarte apropiat de-al tatalui sau care se numea Carlos Berry. Porecla de Chuck si-a primit-o numai dupa ce s-a inrolat in fortele aeriene din America insa porecla intreaga era Ground Chuck, care de fapt inseamna, tradus pe intelesul nostru, al romanilor, Pamantul Chuck, iar de aici se mai pot porni inca o serie de bancuri neserioase dar va alsam pe voi sa va dezlantuiti imaginatia. Elvis Presley, idolul femeilor din toate timpurile, nu era nicidecum Luceafarul frumos ce aparea in fata ecranelor sau pe marile scene. Si spunem ca nu era Luceafarul acela, pentru ca era vazut ca un tip simpatic, cu tenul deosebit de alb, pur, brunet. De fapt regele era blond.

A inceput sa isi vopseasca parul inca din adolescenta si s-a invatat asa de bine cu culoarea neagra incat in momentul in care a devenit faimos nimeni nu s-a mai intrebat ce natural si ce nu, la el. Si in aceeasi ordine de idei, ca sa spunem si una romaneasca: nici Mihai Eminescu, poetul national al romanilor, nu era un prea stralucit Luceafar, asa cum apare el in portrete si in alte statui, tablouri etc. Dupa cum insusi Mircea Cartarescu afirma, poetul nostru national, era mic, negru, cu burta si mereu avea un aspect dezordonat. In plus, avea foarte multe vicii, ceea ce ne face sa ne intrebam de ce oare regimul comunist l-o fi promovat atat de mult de a ajuns poet national. Dar ca orice om, avea si el defecte. Cunoscutul actor Mark Wahlberg nu are un trecut atat de bun pe cat s-ar parea.

El a fost se pare, un mare traficant de substante halucinogene, deci pe intelesul tuturor, de droguri. In plus a avut chiar si grave acuzatii conform legii, pentru tentative de omor. Inainte sa devina faimos insa s-au intamplat toate astea, si chiar daca acum il vedem mai ales in filme politiste si in costum pe la tot felul de prezentari, el a inceput faima prin intermediul unei trupe de hip hop numita Marky Mark and the Funky Bunch. Hilar, nu? Insa trecultul lui intunecat nu se refera numai la asta. In tinerete actorul a declarat ca a fost chiar dependent de cocaina, a atacat doua femei si a fost la scoala de corectie. Il stie cineva pe Rowan Atkinson? Poate ca da, poate ca nu. Dar pe Mister Bean il stie cineva?

Cu siguranta! Si inca multi. Nu exista om care sa nu fi aflat inca de el si sa nu-i fi vazut macar doua – trei filme. Ce e curios la acest actor este faptul ca desi a pozat in postura unui individ cam redus mintal, a unui Idiot (cum ar spune si Dostoievski despre personajele sale diferite de restul lumii) are chiar si o diploma de universitate in Inginerie Electronica fiind de profesie inginer, deci un om inteligent, un geniu am putea spune. Tatal lui Woody Harrelson nu a fost deloc cheie de biserica, ci dimpotriva era un foarte cunoscut asasin. Acesta a facut si inchisoare insa a fost eliberat pentru prima data dupa 5 ani pentru buna purtare iar apoi dupa ce a savarsit inca o crima, a primit inchisoare pe viata. Formatia ZZ Top are trei membri. Toti sunt barbosi inafara de unul. Culmea pe acesta il cheama Frank Beard, al carui nume de familie in traducere inseamna chiar barba. Pentru cunoscatorii formatiei, probabil gluma este mult mai buna.