Este timpul sa marchezi cateva date importante in calendar, deoarece HBO are seriale si filme noi si sezoane noi, pe care cu siguranta vei dori sa le vezi.

HBO are planificate lucruri grozave pentru acest an, 2021 a inceput deja cu sosirea unor seriale precum Beforeigners (un thriller science-fiction creat in Norvegia care vorbeste despre vikingi, crime si calatorii in timp) si La Zona, un serial spaniol care are loc in un viitor in care un dezastru nuclear a lasat tara devastata, dar asta abia incepe si stirile vor continua sa soseasca luna de luna.

In cadrul evenimentului sau virtual Upfront, s-a confirmat ca HBO Max, noua platforma de streaming a HBO care are propriul continut original, va ajunge in Mexic si America Latina in iunie 2021, dar s-a vorbit si despre revenirea unora dintre cele mai seriale populare cu sezoane noi si noile premiere la care se lucreaza deja si am putut vedea anul acesta.

Anul acesta se implinesc si 10 ani de la premiera Game of Thrones, asa ca au confirmat ca House of the Dragon, care spune povestea dinastiei Targaryen, va fi lansat in 2022, desi vor avea cateva surprize speciale care vor ajunge in Aprilie in onoarea aniversarii.

Noile anotimpuri:

In tratament – sezonul 4

Serialul revine cu un nou sezon cu Uzo Aduba ca Dr. Brooke Lawrence. Primele sezoane ale serialului urmaresc un psihoterapeut care isi pune la indoiala abilitatile si primeste ajutor reunindu-se cu vechiul sau terapeut, pe care nu l-a mai vazut de zece ani.

Nesigur – Sezonul 5

Serialul creat de Issa Rae se apropie de final cu un al cincilea sezon in care vom continua sa exploram povestea lui Issa Dee, o femeie afro-americana care se confrunta cu problemele vietii moderne, rasismul si relatiile complicate, in timp ce se confrunta cu propriile lor nesigurante si anxietati.

Greu – Sezonul 2

Se intoarce si seria braziliana. Acesta spune povestea unei femei care, dupa moartea sotului ei, descopera ca barbatul cu care a fost casatorita a fost de fapt un producator de filme porno si acum depinde de ea sa continue cu afacerea pentru a supravietui.

Succesiunea – sezonul 3

Familia Roy are in premiera un al treilea sezon in care vor continua intrigile, tradarile si lupta pentru putere si control a afacerii de familie milionare, ceea ce ajunge sa creeze mai multe probleme intre frati si tatal lor, care nu sunt intotdeauna de acord asupra a ceea ce se intampla in viata lor.

The Vow – Sezonul 2

Primul sezon din The Vow, care urmareste supravietuitorii cultului NXIVM, s-a incheiat cu arestarea lui Keith Raniere, dar povestea va continua intr-un al doilea sezon in care va continua sa ne arate ce s-a intamplat in cadrul cultului, cum au reusit sa evadare si impactul pe care Raniere continua sa-l aiba asupra adeptilor sai.

Gradina de bronz

Al doilea sezon al acestui serial a avut premiera in 2019 si totul pare sa indice ca anul acesta am putea vedea un al treilea. In timpul Upfront s-a vorbit despre un posibil nou sezon al serialului creat de Gustavo Malajovich.

Euphoria – Sezonul 2

Nu a fost discutat la eveniment, dar stim ca seria Sam Levinson va avea premiera celui de-al doilea sezon la un moment dat in acest an, reluand povestea dupa evenimentele pe care le-am vazut in programele speciale din decembrie si ianuarie.

Noi seriale si filme:

Beartown

Serialul suedez este inspirat din romanul cu acelasi nume si este un thriller misterios in care hocheiul este ceea ce tine in viata orasul Beartown, dar ziua semifinalei este si ziua in care un act violent va lasa un tanar traumatizat. femeie si un oras in framantare.

Iapa de Easttwon

Cu Kate Winslet, acest serial urmareste un detectiv dintr-un oras mic din Pennsylvania care investigheaza o crima locala in timp ce incearca sa-i impiedice viata sa se prabuseasca.

Rasucire

Bazat pe romanul lui Oliver Twist, acest film este o interpretare moderna a povestii orfanului care trebuie sa supravietuiasca pe strazi si ii are in rolurile principale pe Lena Headey si Michael Caine.

The Nevers

The Nevers, conform HBO, are loc in ultimii ani ai domniei reginei Victoria, cand orasul Londra incepe sa descopere ca exista fiinte numite Touched (Touched), care sunt in mare parte femei care incep sa manifeste abilitati supranaturale pe care le au. poate fi incredibil de bun, sau foarte intunecat si periculos.

Intre Barbati

Acest serial argentinian incepe in epoca de aur a bandelor si una dintre cele mai intunecate vremuri pentru politie, unde totul este controlat de un grup de comisari milionari care impart afacerile ilicite din Buenos Aires.