Dieta cu inghetata

Ai incercat de atatea ori sa tii dieta, insa nu poti sta departe de tentatiile dulci? Iata o dieta potrivita pentru tine, care iti va satisface pofta de dulce  in fiecare zi: dieta cu inghetata. Dieta a fost facuta celebra de actrita Uma Thurman, care a slabit 11 kilograme intr-un timp record, fara a se infometa.

Chiar daca ai impresia ca nu poti slabi mancand ceva dulce, iata ca specialistii ne contrazic. Inghetata este facuta din lapte, smantana, oua, cacao si fructe proaspete, care ofera organismului foarte mult calciu si vitamine. Iar consumarea unui produs rece obliga organismul sa consume mult mai multe calorii la digestia acestuia.

Pentru ca dieta sa aiba rezultate chiar bune, nu cumpara inghetata direct din magazin, ci prepar-o acasa cu ingrediente mereu proaspete si fara chimicale. Dieta se bazeaza si pe reducerea caloriilor ingerate zilnic (cam 1200-1300 de calorii pe zi), ceea ce favorizeaza topirea grasimii din organism. Din nefericire, dieta continand destul de mult zahar, nu este recomandata diabeticilor.

Cateva reguli pentru dieta:

–          Se consuma minim 2 litri de apa zilnic;

–          Maxim 3 linguri de ulei de masline pe zi;

–          Maxim 2 lingurite de zahar pe zi;

–          Nu exista restrictie la condimente si lamaie;

–          Zilnic se pot consuma 250 gr de inghetata cu fructe sau cacao.

Luni
Mic dejun: cafea sau ceai si o felie de paine prajita cu o lingura de gem neindulcit.
Gustare: o piersica.
Pranz: inghetata.
Gustare: o piersica.
Cina: 100 de grame de paste cu fructe de mare, 100 de grame de carne de vita la cuptor si 200 de grame de salata cu morcovi, castraveti, ardei si rosii.

Marti
Mic dejun: cafea sau ceai si o felie de paine prajita cu gem neindulcit.
Gustare: trei-patru caise.
Pranz: inghetata.
Gustare: trei-patru caise.
Cina: orez si salata de rosii.

Miercuri
Mic dejun: cafea sau ceai, cu o felie de paine prajita si gem neindulcit.
Gustare: trei-patru prune.
Pranz: inghetata.
Gustare: trei-patru prune.
Cina: 100 de grame de paste cu usturoi si ulei de masline, 100 de grame de sunca slaba si 200 de grame de salata de rosii, castraveti si ceapa.

Joi
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de paine prajita si gem neindulcit.
Gustare: un mar mare.
Pranz: inghetata.
Gustare: un mar mare.
Cina: un bol cu dovlecei pasati, 150 de grame de pui la gratar si 200 de grame de salata verde cu rosii.

Vineri
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de paine prajita si gem neindulcit.
Gustare: trei-patru prune.
Pranz: inghetata
Gustare: trei-patru prune.
Cina: doi cartofi copti in coaja, 200 de grame de fructe de mare cu vinete si ardei la gratar.

Sambata
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de paine prajita si gem neindulcit.
Gustare: o para.
Pranz: inghetata.
Gustare: o para.
Cina: salata de paste (80 de grame de paste, 50 de grame de mozzarella, doua rosii taiate si o lingura cu capere) si un piept de pui la gratar.

Duminica
Mic dejun: ceai sau cafea cu o felie de paine prajita si gem neindulcit.
Gustare: 100 de grame de zmeura.
Pranz: inghetata.
Gustare: 100 de grame de zmeura.
Cina: 200 de grame de pizza Margherita si 50 de grame de pastai verzi, fierte sau preparate la abur.

Lasă un răspuns