Căutați sfaturi pentru a vă imbunatati viața sexuală? Ei bine, pentru a obtine ceea ce doresti, tine cont de sfaturile pe care ti le oferim in acest articol. Iata ce trebuie sa stii pentru ca viata ta intima sa fie implinita.

Cum să vă măriți libidoul

Majoritatea studiilor arată că un contact sexual în jurul ovulației, este timpul biologic atunci când sunteți cel mai capabil să rămână însărcinată. Dar asta nu este întotdeauna cazul. Alți factori ai vieții pot influența și libidoul, în special lucrurile precum stresul și având un program aglomerat.

De exemplu, având stres la locul de muncă poate reduce interesul asupra sexului, asupra masturbarii si vizionari de filme xxx, dar în timpul vacanței, libidoul dvs. poate reveni. Femeile singure tind să aibă un interes sexual mai mare în jurul ovulației decât femeile care se afla în relații pe termen lung.

Aflați cum să vorbiți despre sex cu partenerul dvs.

Vorbind despre sex într-o relație nouă poate fi dificil pentru că vă puteți simți timid sau poate ca va este frică să nu ofensati cumva intimitatea partenerului dvs. Cu toate acestea, dacă sexul nu este satisfăcător pentru dvs., comunicarea cu partenerul dvs. va ajuta extrem de mult. O discutie sincera despre sex cu partenerul vă va încuraja pe amândoi să vă deschideți și să vă împărtășiți sentimentele.

Pentru ca această conversație să fie eficientă și nu o sursă de argument, nu ar trebui să faceti absolut nici un fel de repros. Explicați ușor ceea ce doriți, nu ceea ce face partenerul dvs. greșit. Alegeți momentul potrivit pentru această conversație. Poate fi la micul dejun sau seara în pat. Principalul lucru este ca amândoi sa nu vă grăbiți și sa va aflati într-o stare bună de a vorbi despre sex și sănătate.

Încercați alimentele afrodisiace

Alimentele și sexul sunt două nevoi umane de bază. Nu este o surpriză faptul că oamenilor le place să combine aceste două elemente pentru plăcerea adăugată. Un afrodisiac este orice produs care stimulează și crește libidoul. Ciocolată, stridii, avocado, ardei roșu, ginseng, miere, căpșuni și nuci sunt considerate cele mai bune alimente afrodisiace. Cu toate acestea, potrivit studiilor recente, numai Ginseng a fost dovedit eficient în combaterea problemelor sexuale la bărbați.

Toate celelalte alimente afrodisiace pentru femei și bărbați conțin fie substanțe care îmbunătățesc starea de spirit (ciocolată și ardei iute), vitamine (miere – vitamina B, avocado – vitamina E, căpșuni – vitamina C) și minerale (stridiile și nucile conțin zinc) care sunt bune pentru corp.

Faceți câteva exerciții Kegel

Exercițiile Kegel au fost concepute pentru consolidarea mușchilor pelvieni. Femeile au observat că senzația în timpul actului sexual a devenit mai intensă după exercițiile lui Kegel. Aceste exerciții pot afecta pozitiv intimitatea și plăcerea sexuală pentru ambii parteneri. Muschii puternici ai femeilor contribuie la un orgasm mai intens. Senzațiile bărbaților sunt îmbunătățite printr-o comprimare strânsă a penisului din vagin datorită elasticității sale dobândite.

Pentru a explora pe deplin beneficiile exercițiilor Kegel, opriți fluxul de urină în timp ce curge prin contractarea mușchilor podelei pelvine. Este suficient să contractați și să relaxați acei mușchi pentru un set de 10 repetări de 3 ori pe zi. Puteți face exercițiul în orice moment – la locul de muncă, în timp ce conduceți sau stai confortabil pe canapea citind o carte. Despre cum iti poti imbunatati viata intima poti afla mai multe accesand libertateapentrufemei.ro.

Încercați niște “discuții murdare”

Cel mai sexy organ din corpul nostru este creierul și este locul unde ia nastere dorința sexuală. Acesta este motivul pentru care “vorbirea murdară” sau vorbind despre sex într-un mod grosier sau obscen este atât de emoționant. Atractia începe într-o parte a creierului numita hipotalamus, care este responsabila pentru producerea de testosteron. Amygdala controlează frica. Reacția dvs. la cuvinte murdare sau chiar subiectul discuției depinde de aceste două regiuni ale creierului, dar este diferit la bărbați și femei.