Odata ce ati ajuns in zona celei mai vestite plaje pentru tineret, este neaparata nevoie sa incepti sa cautati cazare. Datorita faptului ca orasul face parte dintre pricipalele atractii turistice, mai ales pe perioada verii, gasirea de cazare in Costinesti nu va fi o misiune dificila.

Orasul Costinesti este cunoscut pentru “viata de noapte” cu distractiile ce tin pana in zorii diminetii, in aer liber. Plaja din Costinesti se intinde pe o suprafata de 9 km. Costinesti este o destinatie preferata, mai ales de tineri. Din acest motiv, ofertele pentru cazare Costinesti sunt extrem de generoase, de atractive si de numeroase. Turistii opteaza pentru cazare in Costinesti atunci cand isi dau seama de frumusetea acestei statiuni si de interesantele puncte de atractie ce merita vizitate. Printre atractiile principale din Costineti, se numara epava ce poarta numele de “Evanghelia”.

Aceasta nava a esuat in anii ’60 din pricina conditiilor nefavorabile si a nebulozitatii ridicate. Pe timp de noapte, vasul s-a apropiat prea mult de mal, capitanul crezand ca se afla in apropierea portului Constanta, si s-a blocat intre doua stanci. Nava “Evanghelia” era proprietatea cunoscutului om de afaceri grec Aristotel Onassis. Costurile ridicate de recuperare au facut ca nava sa fie abandonata. Mai tarziu, aceasta a intrat sub tutela statului roman si a devenit simbolul Costinestiului. La aceasta epava se poate ajunge, pentru cei curajosi, inot sau prin intermediul altor ambarcatiuni usoare.

Turistii ajunsi in Costinesti se pot bucura de cazare nu numai pe perioada sezonului estival. Iarna, plaja este mult mai curata, mai libera iar albastrul marii este mult mai accentuat. Lipsesc algele si, in special, dupa furtuni, pe plaja, apar scoici sau melci de mare ce au dimensiuni impresionante. De asemenea, pe lacurile cu apa dulce apar rate salbatice si lebede care vin la iernat. Oferta de cazare Constanta este extrem de generoasa. Pe acest site puteti gasi toate informatiile necesare pentru a gasi o cazare la pensiuni de pe litoral pe gustul dumneavoastra.

Calatoria si Weekend break-ul

Calatoria este unul dintre cele mai bune moduri de a te relaxa, de a te deconecta de la munca de zi cu zi. O poti face pe perioade lungi de cate 7 – 10 zile cat si prin binecunoscutele weekend-break, adica mici excapade de cate 2 zile, intr-un singur weekend cu rucsacul in spate.

Multa lume cand vine vorba de a planifica un weekend-break, doar cauta cazare in orasul dorit, alege unitatatea de cazare dorita, o contacteaza telefonic si gata rezervarea. O mare greseala deoarece, trebuie sa ai un minim de siguranta, atat a drumuslui cat si a coditilor destinatiei dorite.

O alta greseala este ceea a neinformarii turistice, care se poate foarte usor si rapid, internetul este mult prea prezent in viata noastra ca sa il ignoram, drept urmare accesarea unui forum turistic sau a unui blog de de profil este usor de facut. Aceste 2 medii sunt doua bune resurse cand vine vorba de sfaturi in legatura cu ce se poate face in acel oras, care sunt preturile, ce trebuie sa evitam sau ce obiective merita vizitate. Totodata este clienti regulati ai orasului respectiv aduc recomandari pro sau contra unitatilor de cazare, ca sa tii la ce sa te astepti cand alegi sa cazezi la o anumita pensiune sau hotel.

Un weekend-break nu este sa te relaxeze la nivelul fizic, asta poti sa faci acasa, lenevind prin casa, sau prin parcurile orasului din care faci parte, calatoria are ca scop deconectarea si comasarea unori activitati sa te stimuleze fizic si sa faca acea schimbare de macaz in rutina zilnica.