Cartile si filmele au sugerat mult timp ideea ca exista o singura persoana care este destinata sa fie alaturi de tine pentru totdeauna. Aceasta idee nu pare intotdeauna foarte realista si conceptul de suflet pereche poate fi unul confuz, mai ales pentru ca fiecare are propria definitie.

Dar daca ai o definitie nu atat de stricta a termenului de suflet pereche – cineva pe care il cunosti instinctiv, care iti ofera un sentiment de pace, dar iti permite sa cresti ca persoana – lucrurile pot fi mai simple decat ai crezut. Aici gasesti 6 semne ca barbatul din viata ta este sufletul tau pereche

1. Te simti in siguranta langa el

De cele mai multe ori, ai avut situatii cand erai nelinistita, ingrijorata si brusc toate dispar atunci cand esti cu el. Poate ca ai simtit ca nu exista alt loc mai fericit decat langa el. Uneori ai zile rele dar stii ca potimerge la el si asta te face sa te simti bine din nou. Daca gandul de a fi cu el iti usureaza ziua, este un semn ca el este sufletul tau pereche.

2. El te face sa te simti completa

Exista multe parti ale vietii tale pe care nu le-ai inteles niciodata, cum ar fi lucrurile care trebuie separate si lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare. Pot fi diverse lucruri precum natura, abordarea subiectelor delicate sau munca pe care o faci in viata de zi cu zi. Si cand vine vorba de cei dragi, este posibil sa fi intalnit o multime de diferente in viata ta. Amandoi puteti avea un punct de vedere diferit asupra unui lucru, dar asta nu inseamna ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt. Uneori doua lucruri incomplete fac o relatie completa. Daca faci vreo greseala si iubirea voastra va rezolva toate greselile, atunci acesta ar putea fi unul dintre semnele ca persoana iubita este sufletul tau pereche.

3. Te iarta usor, si tu la fel

Uneori este posibil sa fi avut o cearta care a avut loc din cauza alegerilor nefavorabile care te-au fac sa te enerveze. In ciuda acestui fapt, la sfarsitul zilei, amandoi va vorbiti calm si va rezolvati nemultumirile si ajungeti la iertare si la o solutie, mai degraba decat sa va invinovatiti unul pe altul. Nu trebuie sa te enervezi dintr-o data daca vezi pe telefonul lui, escorte Iasi, caci cu siguranta are o explicatie care te v-a multumi.

4. Te face fericita

Acest semn este suficient pentru a identifica faptul ca persoana iubita este sufletul tau pereche. De cele mai multe ori, exista o diferenta in alegerile pe care le faceti, si totusi anume asta va face pe ambii fericiti. Uneori amandoi va bucurati cand petreceti un timp de calitate unul cu celalalt. Cu toate acestea, poate este foarte ocupat dar totusi iti ofera timp, doar ca sa fii fericita. Sacrificiul lui este un semn ca el este sufletul tau pereche.

5. Iti respecta diferentele

S-ar putea ca va considerati unul pe altul suflete pereche, dar asta nu inseamna ca nu respectati sentimentele unul altuia. Cel mai important lucru este modul in care abordati disputele cu privire la religie, cultura si etica, fara a afecta modul in care discutati unul cu celalalt. Trebuie sa va oferiti un mediu sigur pentru discutii cu privire la astfel de probleme. Este de datoria ta sa asculti punctul de vedere al partenerului tau fara a avea vreo conceptie gresita despre el.

6. Te respecta, si tu la fel

A avea timp personal pentru tine este cel mai important aspect al vietii individuale. Petrecerea unui timp doar cu tine este una dintre cele mai bune parti din viata ta. Din cand in cand, sufletul tau are nevoie de ceva timp singur pentru  relaxare din cauza rutinei zilnice. Uneori trebuie sa va oferiti timp unul pentru altul, timp in care va relaxati ambii, si uitati de problemele zilnice. Este un mod perfect de-a arata cum ai incredere in partenerul tau, si el la randul tau iti va da tot timpul de care ai nevoie, doar pentru tine.