Este esential ca prima intalnire sa fie intotdeauna un succes, deoarece o relatie care poate dura mult, putin sau nimic va incepe de acolo, totul va depinde de diversi factori.

Nu suntem Cupidon si nici nu ne prefacem ca suntem totusi siguri ca recomandarile noastre va vor ajuta sa reusiti, indiferent de sex sau de preferintele dvs. sexuale.

In prezent exista multe „tutoriale” pentru a te indragosti magic de partenerul tau sau cum sa-ti gasesti perechea potrivita, totusi, credem ca cel mai bun mod de a face lucrurile bine este sa nu le faci gresit.

Prin urmare, mai intai vom mentiona cateva detalii pe care ar trebui sa le evitati la acea intalnire speciala.

O comunicare buna este importanta in fiecare relatie, iar prima intalnire este un pilon determinant pentru ceea ce va urma.

Exista multe greseli care pot fi facute in cadrul unei conversatii, deci ar trebui sa evitati conversatiile monolog sau sa atingeti subiecte controversate care genereaza discutii, cum ar fi politica, religia sau chiar sportul. Credeti sau nu!

Un alt factor care dezamageste in general cuplurile se pretinde excesiv ca esti ceva ce nu esti.

Sa presupunem ca ti-ai gasit partenerul perfect prin https://www.chat202.com, ati programat prima intalnire si totul mergea foarte bine …

Pana nu ti-ai dat seama ca nu era persoana milionara care a incercat sa apara prin retele sau pur si simplu este mai arogant decat frumoasele poezii plagiate pe care ti le-a trimis.

Apropo, nu folositi nici prea mult parfum pentru a va ascunde mirosul urat! Asta se percepe.

Exista multe alte erori carora li s-ar putea dedica un articol complet, dar aici va vom recomanda ce ar trebui sa faceti si sa luati in considerare la prima dvs. intalnire.

Recomandari pentru prima intalnire:

1. Pregateste momentul, prima intalnire merita

Multi considera ca nu este necesar sa planifice prima intalnire in avans.

Unii prefera sa lase soarta, pentru ca ei cred ca improvizatia este cea mai buna, deoarece nu este un eveniment de lucru sau un spectacol care necesita o mare lucrare de pre-productie. 

Este important sa clarificam ca o prima intalnire nu este aceeasi cu o prima intalnire sau un contact fizic, prin urmare, merita dedicarea demna de un moment special, deoarece chiar daca partenerul tau este hippie, trebuie sa aiba si gusturi si obiceiuri!

Cu toate acestea, o buna pregatire necesita proactivitate si chiar putere de convingere.

Este recomandabil sa propuneti mai intai locul, deoarece ati juca pe un teren familiar si acest lucru va va ajuta sa va consolidati increderea. Cu toate acestea, trebuie sa fie de comun acord si nu ca o impunere.

In plus, trebuie sa alegeti foarte bine site-ul, astfel incat sa se simta ca ceva special, original si unic pentru amandoi, fara a avea consecinte asupra stabilitatii dvs. financiare.

2. Prima impresie este cea care conteaza, ai 7 secunde

Desi pare un subiect cliseu, este extrem de important sa transmiteti o imagine buna in acea prima intalnire.

Asta merge de la modul in care te exprimi, la limbaj, la felul in care mananci sau te imbraci si nu inseamna ca ar trebui sa fie elegant sau sa fie aranjat intr-un prototip, dragostea este diversa si totul va depinde de ceea ce se asteapta persoana respectiva de la tine si invers.

Deci, este important sa va puneti cateva intrebari anterioare, cum ar fi: Ce sa va asteptati de la acea persoana? Cum sa o impresionezi? Care sunt aprecierile si hobby-urile tale? Vrei o relatie serioasa sau vrei doar sa te distrezi?

Cu siguranta multe dintre planurile tale se destrama, dupa toate cele mai frumoase surprize sunt cele care nu sunt planificate.

3. Spargeti gheata, dar va rugam sa evitati expresiile cliseu

Odata ce totul merge conform planului, trebuie sa treceti la a doua faza.

Care pentru multi este una dintre cele mai temute pentru ca de aici incepeti sa va impresionati partenerul in persoana sau, dimpotriva, sa va faceti de ras pentru prima data in fata ei.

Trucul pentru a sparge gheata este sa fii carismatic si sa fii interesat (nu excesiv) de partenerul tau in orice moment.

Spargerea ghetii poate fi dificila, dar este si mai dificil sa mentii chimia si sa mentii un mediu placut in timp.

Asadar, in aceasta faza ar trebui sa puneti repertoriul de conversatii pe masa.

Expertii considera ca cunoasterea trecutului partenerului este sarcina dvs., in acest caz concentrati-va pe cunoasterea viziunilor, obiectivelor si a altor probleme neutre care arata un viitor in care ambii sunt implicati.

Aici limbajul corpului incepe sa ocupe locul central si poate chiar sa devina cel mai bun instrument de seductie al dvs., crescand intensitatea momentului.

Este recomandat sa folositi limbajul corpului pentru a va apropia, profitand de o buna oportunitate si nu atunci cand subiectele conversatiei s-au incheiat.

De asemenea, cel mai important lucru este sa va mentineti esenta in toate aspectele si sa invatati sa va bucurati de moment, deoarece obtinerea unei prime intalniri este deja o realizare.