Dacă ai avut numeroase tentative de a renunța la fumat, dar toate au eșuat, este nevoie să schimbi abordarea. Ai nevoie de o motivație puternică pentru a-ți impune să renunți la o dependență adânc înrădăcinată, însă Voore îți vine în ajutor cu o metodă care să transforme întregul proces într-unul mult mai ușor și rapid.  Incearca si tu un pouch cu nicotina și scapă de nevoia de a fuma!

Ce sunt pouch-urile cu nicotină?

Dependența de nicotină este principalul motiv pentru care este atât de greu să renunți la țigară. Întreruperea bruscă a administrării acestei substanțe poate genera efecte adverse asupra organismului tău și tocmai de aceea trebuie să introduci această schimbare treptat. Pouch-urile cu nicotină sunt o soluție optimă în acest sens, dat fiind faptul că te ajută să obții doza zilnică necesară, fără să mai implici fum, tutun sau abur.

Aceste pouch-uri sunt, în principiu, pliculețe care conțin nicotină, arome și aditivi alimentari, un mix similar celor utilizate pentru a obține lichid pentru țigara electronică. Acestea eliberează treptat cantitatea necesară de nicotină, până la 60 de minute, satisfăcând nevoia de a fuma. Sunt o alternativă eficientă atât pentru contextele în care nu ai posibilitatea de a aprinde o țigară, dar și pentru a te ajuta să combați dependența de fumat.

Cum funcționează aceste elemente?

Pentru a putea elibera eficient nicotina, acestea trebuie să facă contact cu mucoasa bucală, motiv pentru care se recomandă să plasezi pouch-ul între buza superioară și gingie. Fiecare producător va indica pe ambalaj perioada minimă și maximă de utilizare a produsului. Durează doar câteva secunde până senzația de relaxare se induce și, totodată, vei simți furnicături subtile atunci când nicotina începe să se elibereze. Pentru a avea o experiență cât mai plăcută, este indicat să începi cu perioade mici de utilizare, pe care să le crești treptat, odată ce începi să te obișnuiești cu gustul și senzația, iar de îndată ce ai epuizat cantitatea de nicotină, pliculețul se aruncă la gunoi, în compartimentul de deșeuri menajere.

Descoperă varietatea de produse de la Voore

Voore este magazinul în care vei găsi o gamă impresionantă de pouch-uri cu nicotină sau fără, dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe. Pe site te așteaptă o mulțime de pachete cu arome și concentrații de nicotină variate în așa fel încât să poți descoperi foarte ușor combinația ideală pentru tine. Majoritatea pachetelor au 20 de pliculețe cu nicotină, a câte aproximativ 0.4 – 0.5g fiecare, cu un timp de utilizare ce variază de la 5 la 30 de minute. În ceea ce privește aromele, poți opta atât pentru variante neutre, aproape insesizabile, cât și pentru unele infuzate cu gust de fructe sau de deserturi, sucuri sau cu efect răcoritor.

nicotine-pouch-voore.jpg

Pentru cei care își doresc variante fără nicotină, există opțiunea de energy pouch, îmbogățite cu cafeină. Modalitatea de utilizare și diversitatea de arome sunt similare, fiind perfecte pentru cei care au reușit să înfrunte deja dependența, dar vor să se bucure în continuare de experiența unică generată de aceste produse.

Profită de toate avantajele de preț disponibile pe site

Pouch-urile cu nicotină sunt o opțiune foarte benefică și pentru bugetul tău, iar prețul pentru o cutie este echivalentul costului pe care l-ai plăti în mod normal pe un pachet de țigări. Cu toate acestea, timpul de utilizare al celor 20 de pliculețe este cu mult mai mare, iar asta înseamnă un număr mai mic de cutii pe lună și, implicit, costuri mai mici.

Descoperă beneficiile pe care ți le aduc pouch-urile cu nicotină și renunță complet la componenta dăunătoare a viciului tău!