Nunta reprezintă un eveniment minunat de care vrei să îți aduci aminte cu drag. La propria nuntă ești, alături de persoana aleasă, în centrul atenției, așa că e firesc să vrei să arăți cât mai bine. Anul 2022 a venit cu ceva schimbări în materie de tendințe pentru costumele de mire, așa că dacă ai nunta anul acesta, ar fi bine să acorzi atenție rândurilor următoare.

Ținute sobre sau stil creativ?

În acest moment e nevoie de creativitate, pentru a face uitate sentimentele negative create de o pandemie trecută, dar și de un război care este în desfășurare lângă noi. Așa că originalitatea stă la baza tendințelor pentru moda costume barbati 2022. Negrul este, fără îndoială, simbolul eleganței. Doar că în acest an, această culoare se vede nevoită să stea deoparte și să lase scena altor culori. Dacă vrei o ținută care să nu se îndepărteze prea tare de culoarea neagră, poți alege bleumarin sau albastru. Dacă vrei să urmezi întocmai tendințele, vei alege o combinație de negru și burgundy. Există și alte opțiuni interesante, cum ar fi oliv, bej sau pasteluri.

De asemenea, utilizarea unei veste în contrast cu tot costumul poate fi cartea câștigătoare pentru ținuta ta. Poți combina o vestă burgundy cu un smoching negru sau o vestă bleumarin cu un sacou bej. 

Spune “Da” carourilor mari și tweed-ului!

Cele mai apreciate imprimeuri sunt cele micro, dar și carourile mari se situează în tendințe. Versatilitatea acestui imprimeu clasic este atât de mare încât poate face parte cu ușurință din ținute business, dar și de ceremonie. Pentru un plus de rafinament alege amestecurile de bleumarin și bleu și pe cele de bej și maro.

Fiind nemuritor în tendințe, tweed-ul este o opțiune viabilă pentru ceremoniile din acest sezon. Asortează un sacou din tweed cu o pereche de pantaloni de culoare închisă și vei crea un contrast sofisticat care îți va scoate ținuta în evidență.

Adaptează tendințele la stilul personal!

Referitor la croieli, tendințele pentru costume mire 2022 sunt caracterizate de simplitate și de urmărirea fidelă a liniei corpului. Pantalonii largi și blazerele relaxate sunt de domeniul trecutului. Un costum actual are croieli bine definite, corecte, în care te simți confortabil, dar și încrezător.

Dacă vrei să atragi prin eleganță, alege un costum mire 2022 cu sacou la două rânduri de nasturi. Dacă optezi pentru un asemenea costum, atunci alege cămașa și cravata cât mai simple. 

Costumul din trei piese reprezintă o alegere potrivită nu doar pentru nuntă. Poți alege ca cele trei piese să fie identice sau poți opta pentru o vestă diferită ca material, culoare sau textura țesăturii și astfel vei crea un contrast ce insuflă siguranță și personalitate.

Alegerea costumului de mire ar trebui să fie ușoară dacă știi ce cauți. Nu uita să te bucuri de tot procesul pentru că sunt momente unice care vor rămâne cu tine toată viața. Creează-ți ținuta în funcție de sfaturile prezentate și nu vei da greș în cea mai importantă zi a vieții tale.