Despre posibilitatea de a lucra ca model online intr-un studio videochat stiam ca vine la pachet cu multe beneficii. Dar nu eram convinsa. Asta, pana cand le-am experimentat si eu pe propria piele. Ma simt datoare cu explicatii in acest sens fata de tine – modelul aspirant la videochat, care considera ca isi va compromite viitorul activand intr-un astfel de domeniu.

Eram si eu ca tine. Preferam siguranta zonei de confort in locul schimbarii, iar asumarea unei turnuri semnificative in viata mea mi se parea un risc major ce se putea termina intr-un esec total. Totul in jurul meu se schimba zi de zi, an de an…

Aveam impresia ca tot ce conta – siguranta, bani, job, relatia cu familia/prietenii, statut, aspect fizic – era in cantitati nesemnificative sau lipsea cu desavarsire. In calculul meu mental, mereu imi dadea cu virgula faptul ca ceilalti au mai bun, mai mult, mai frumos.

Ce era ok in viata mea? Nici nu indrazneam sa ma gandesc la asta, de teama sa nu se strice lucrurile de tot. Asta, pana intr-o dimineata in care, de cum am deschis ochii, la prima ora, stiam ca ideea de a lucra intr-un studio de chat, cu care am cochetat luni la rand, avea sa se concretizeze intr-o initiativa curajoasa si de impact.

Asa am obtinut tot ce mi-am dorit, ba chiar mai mult:

Venituri cu mult peste media pietei din Romania, incadrate intre 1000 si 5000$ lunar. La inceputul carierei. Videochatul nu face parte din categoria joburilor cu salariu fix. Limita de castig nu exista, iar cu cat petreci mai mult timp calitativ online, cu atat veniturile tale vor fi si ele mai mari. Am castigat mai multi bani decat am visat vreodata, iar asta intr-un program normal de lucru, adica 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

Conditii de lux. Am ales un studio profesionist, 100% legal, intr-o locatie de lux, pentru ca stiam ca aici se pune mare pret nu doar pe zona, ci si pe design-ul interior, care vine la pachet cu echipamente de ultima generatie care sa ma avantajeze si sa ma completeze. Lucrez in cele mai bune conditii, beneficiez de suport 24/7, incaperile sunt decorate cu mult bun gust, iar camerele sunt aranjate dupa personalitatea si preferintele fiecarui model, astfel incat atmosfera sa fie una relaxanta, benefica intregii echipe, inclusiv pentru membrii platformelor de videochat.

Mediul de lucru destins reprezinta un punct un plus. Colegele de munca s-au transformat in adevarate prietene, impartasind din cunostintele lor cu mine, modelul incepator, pentru a-mi oferi incredere. A lucra intr-un studio videochat implica multa munca, insa, alaturi de o echipa formata din oameni seriosi, axati pe depasirea propriilor limite si performanta, totul devine mai usor. Este locul in care sunt incurajata si respectata, se crede in succesul meu si sunt sustinuta inca din prima clipa de un colectiv exclusiv feminin.

In tot acest timp, am castigat pe multe planuri. Am devenit independenta financiar, m-am redescoperit ca om. Nu am niciun regret ca am ales acest drum! In afara faptului ca nu am ales sa fac asta mai devreme. Videochatul nu inseamna doar castiguri bazate pe nuditate. Videochatul inseamna, inainte de toate, putere interioara si inteligenta.

Bonusurile, sedintele foto/video profesionale, schimbarile de ordin estetic, cele mai frumoase vacante, programul flexibil in ture de noapte sau zi, castigurile substantiale, platile corecte si mereu la timp, dobandirea trucurilor psihologice si oportunitatile nelimitate sunt cele care mi-au dat un start bun in noua viata.

Art Studio este un studio videochat pe care l-as recomanda celei mai bune prietene, pentru ca stiu ca este locul in care toate eforturile se transforma in impliniri, pentru ca este un mediu propice dezvoltarii sale si, totodata, drumul spre performanta.