Este foarte important ca un începător să aleagă un kit unghii gel potrivit, deoarece de aceasta depinde acuratețea tehnicii și executarea corectă a manichiurii. Pentru început, alege un kit unghii gel la un preț potrivit ție și cu accesoriile potrivite. Magazinul online enails.ro are opțiuni pentru manichiura cu gel profesională si modele de kit unghii gel clasice. Alegerea kit-ului depinde de preferințele și abilitățile tale. Un kit de pornire pentru manichiură cu gel are de obicei următoarea configurație: acoperire de bază, top, degresant, grund, gel, lichid pentru îndepărtarea lacului cu gel, lichid pentru îndepărtarea stratului lipicios, șervețele fără scame, pilă electrică unghii, lampă pentru uscarea gelului.

Kit unghii gel – Ce să alegi?

Un kit unghii gel fără lampă merită cumpărat doar dacă ai propria lampă UV. În caz contrar, va trebui să amâni decorarea unghiilor, deoarece este imposibil să usuci gelul fără o lampă UV. Kit-urile de unghii cu gel pot fi echipate cu diverse instrumente și facilități auxiliare. Merită să acorzi atenție în special kit-urilor de manichiură și pedichiură. Atunci când alegi un astfel de set, ia în considerare tehnica de manichiură pe care o utilizezi la locul de muncă. Acest lucru va afecta în mod semnificativ configurația. Pentru o manichiura hardware nu te poţi lipsi de o pilă unghii electrică. Pentru lucrul de înaltă calitate cu clienta, ar trebui achiziționate consumabile individuale, dacă nu sunt incluse în kit. 

Pila electrică unghii

Mâinile bine îngrijite sunt o necesitate și fac o impresie bună. Și pentru ca mâinile să arate cât mai atractiv, unghiile trebuie curățate profesional cu o pilă electrică unghii. Pila electrică unghii oferă servicii optime pe drumul către unghii magnifice. Cu un astfel de instrument poți realiza o îngrijire pură și modelarea unghiilor naturale și artificiale. Îți poți pune unghiile în formă și le poți da o nouă strălucire.

Indiferent dacă vrei unghii netede și strălucitoare, să elimini cuticula sau vrei să modelezi unghiile artificiale cu gel sau acrilice, atunci când cumperi o pilă electrică unghii, ar trebui să acorzi atenție numărului de rotații, ar trebui să ții cont de scopul utilizării, care poate fi amator sau profesional, modul de alimentare pe baterie, cablu sau USB, numărul de atașamente și posibilitățile lor de utilizare. Atunci când utilizezi pila electrică unghii poți uita de pilele tradiționale pentru unghii. Un astfel de dispozitiv profesional oferă numeroase funcții, pentru a face posibilă formarea unghiilor cu gel așa cum îți dorești. Fiecare cap de freză este utilizat în scopuri diferite.

O caracteristică optimă pentru începători este și reglarea puterii. Cu o gamă largă de funcții, poți să încerci pila electrică unghii în liniște acasă și să te transformi treptat într-o adevărată profesionistă. Puterea pilei electrice de unghii este dată în wați și este de obicei între 35 și 65 de wați. Pentru prelucrarea unghiilor acrilice sau îndepărtarea calusului greu, ar trebui să optezi pentru un dispozitiv cu o performanță mai mare.Pentru prelucrarea unghiilor cu gel ai nevoie de mai multă putere decât pentru prelucrarea unghiilor naturale. Viteza poate fi ajustată, astfel încât, poți folosi pila electrică unghii într-o varietate de moduri.