In perioada 9-10 octombrie, va avea loc cea de-a doua editie a targului Internet & Mobile World, la Romexpo, in Bucuresti. Este un eveniment dedicat solutiilor digitale de business, reunind expozanti de renume international si national. Scopul targului este de a facilita contactul dintre furnizorii de solutii digitale si companiile care au nevoie de acest serviciu.

La targ vor fi prezentati noii ochelari inteligenti de la Google, cu care utilizatorul se poate conecta la internet si retele sociale, poate face fotografii si chiar inregistra. Insa targul te asteapta cu mai multe surprize si inovatii, care vor putea fi testate in “Future corner”-ul de la IMworld.

Accesul vizitatorilor se face pe baza de preinregistrare, doritorii fiind nevoiti sa isi achizitoneze un bilet pentru a participa la targ. Targul este structurat pe 3 arii de business: Marketing Technologies World, Mobile and Apps World si Business Software World.

Printre expozanti se numara Microsoft, Saatchi & Saatchi, Cosmote, Romtelecom, miniPrix, Nokia, Ericsson, MailDirect, BearingPoint, Fujitsu si multi altii.